Hogy lehet kibírni a hetedik, és nyolcadik évemet abban a suliban, ahol nincsenek barátaim, és mindenki utál mindenkit, csak addig tart 1 barátság amíg valaki nem jön, akinek jobbak a ruhái, vagy a telója v vmi?!
Itt mindenki b@asztatja a másikat, ott ahol és amikor csak tudja. Nem vagyok problémás, de ez a helyzet nagyon is az.
Megoldás ha egész évben kussolok, és ha 1 tanárnak feltűnik h a szorgalmas diákból, egy szomorkás, csöndes kis senki lett és elmondom neki?
Ebben az évfolyamban a 4 helyett, csak 3 osztály van, és az egyikbe már jártam, de oda túl jó voltam, a mostaniban sznobok vannak, és beképzelt hülyegyerekek, akiket 1 szóval is lehet egymás ellen fordítani, a harmadik osztályban se lehet jobb, mert akinek hármas az átlaga, az már nekik zseninek számít, és rossz magaviseletű az egész osztály.
Az osztályfőnököm próbálja összekovácsolni a 'bandát' és év végére már oké minden, utána jön a nyár, és megint olyan mint tavaly.
Nekik az a menőzés ha valakit nem érdekel h mit mond róla a többi 28
Sokan vagyunk, és túl sok a lány (10F, és 19L)
És a fiúk azok kizárják a lányokat, nem szívesen vannak velük egy légkörben, és köztük is vannak a lányok miatt konfliktusok. (pl: ha 'Bandinak' beszól 'Ancsa' hogy hülye, akkor 'Bandi' vissza szól és ezt nem tűri 'János' aki szerelmes 'Ancsába')
Láncreakció.
Mindenki vs Mindenki
=/
Hát.. nem javul a helyzet, sőt...
De mégis jobban érzem magam, hogy tudom nem egyedüli eset
Köszönöm, és értem mire gondolsz...
Én nem vagyok roma, nincsenek roma osztálytársaim..Épp ez a legundorítóbb az egészben.. Magyar vs Magyar... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!