Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy lehet vissza "változtatni...

Hogy lehet vissza "változtatni" a tesómat?

Figyelt kérdés

Hát most ez meglepő lesz..De igazából őt már nem mondhatnám gyereknek..:)Csak az a baj hogy mióa kijárta a gimnáziumot nem tudom mi történt de teljesen megváltozott.Azelőtt sohasem cigizett,nem ivott alkoholt csak alkalmanként...Most meg cigizik...És múlt héten ivott is...

És nagyon nem bírom már ezt...Nem isbeszélek vele mert türelmetlen és ordibál..Nem tudom mi lehet a baj...egyébként koleszos...És nyáron baránője is lett és azóta is más..De én örülök hogy lett barátnője mert nagyon jóban vagyunk...meg minden..Csak a bátyám lett eléggé "szemét".

2008. nov. 28. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard őt megváltoztatni, olyan amilyen. Felnött lett talán. A legjobb amit tehetsz hogy mellette álsz és nem ellene, mert akkor talán ténleg elveszíted. Ha tudja hogy te mindig ott vagy neki majd jönni fog elöbb utobb hozzád is, csak most valószinüleg minden más fontosabb mint a tesója. Ezt sajnos el kell fogadnod, az is lehet hogy mások befolyásolják. Légy türelmes hidd el ő még most is a te okos bátyád csak egy kicsit fenött.
2008. dec. 2. 16:41
 2/3 anonim válasza:
Hát,ez tényleg eléggé furcsa. De ilyen korban főleg a fiúk állandóan változnak.(Tapasztalatból mondom.Tesóm 18 és van hogy nem lehet hozzá szólni,mert akkor robban, de a léegtöbbször szerencsére tök jól el vagyunk.) Szerintem hagyd most egy kicsit,hátha megoldódik a problémája.
2008. dec. 15. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:

én azért nem lennék ennyire optimista mint a fentiek.

egy fiúkollégiumban történhetnek dolgok, amik befolyásolhatják őt.

Ilyenkor fiúk között előjöhet a "mivan bazzeg" a "nem mered" és a "legyünk menők" dolgok.

Előfordulhat, hogy a többiektől látja ezt a viselkedést, és olyan akar lenni.

Ezen sajnos nem lehet változtatni, ha ő nem akar.

Megkérdezheted tőle, hogy mi történt vele, de azt fogja mondani semmi, és azt végképp nem ismeri be, hogy a barátai tehetnének róla.

Reménykedj hogy gyorsan legyen vége a sulinak, kapjon jobb szobatársakat vagy jöjjön rá, hogy az új ismerősei miatt elveszítheti azokat a régieket, akik egyébként mindig mellette állnának.

sok sikert hozzá.

csak tippp,,, de ha vannak régi emlékeitek akkor segits neki emlékezni milyen jó volt akkor.

fényképek, nyaralások, esetleg régi kártyapartik társasok, bármi amit együtt csináltatok és szerettétek :)

Néha próbáld rávenni az ilyen régi dolgokra.

2009. jan. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!