Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Vigyem orvoshoz,...

Mit tegyek? Vigyem orvoshoz, vagy egy ideig ne engedjem a mamához.?

Figyelt kérdés
Kislányom heti szinten 1x elmegy anyósomhoz. Amikor haza jön utána kezelhetetlen. Ha valamire nemet mondok, ordit, sikít, tepi a hajat, duhroham jon ra. Teljesen olyan lesz mint egy idegbeteg. Mar komolyan mondom sajnalom, es sirni tudnek amikor ezeket csinalja. Ha nem lat mar sirni is szoktam, mert annyira sajnalom. Felek, hogy kesobb ebbol baja lesz. Mit tegyek velem. Vigyem el pszichológushoz? Vagy ne engedjem el egy ideig a mamahoz? Teljesen tanácstalan vagyok már.
2020. aug. 27. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sok neki ennyi idő.Esetleg, ha csak estére hazahoznád?Éjszakára, ha nem lakik messze a nagyi.Ennyi idő alatt simán megszokja,hogy neki mindent szabad.Még az jutott eszembe, hogy írod 2 testvér is van.Esetleg féltékeny, akaratlanul kevesebb figyelem jut rá, mint amit ő igényelne, és csakis anyától."Bevett szokás" gyerekeknél, hogy hisztivel hívják fel magukra a figyelemet.
2020. aug. 28. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Heti 2 nap a nagyinál, aki kényezteti, majd ezt 5 napra elvenni, majd megint nagyikémyeztetés..

Első körben hívd délutánokra, estére és ő legyen nálatok, ne fordítva.

Második körben a te gyerekeddel nem tartja be a te szabályaidat??

Esélytelen, hogy ott hagyjam nála így!

2020. aug. 28. 06:28
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, nekem a leülök az anyóssal és megbeszélem vele a helyzetet ugrott be. Orvosra semmi szukseg, nem is ertem hihy jutott eszedbe, eltiltani meg minek?
2020. aug. 28. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat van vele, és pont mire megszokja h ott mindent lehet, jönnek nálad újra a korlátok, amit nyilván még nem ért h nálad mért nem lehet, hiszen még kicsi. Aztán alig 4 nap telik el és újra megy a mamához ahol kevesebb a korlát...

De mért kell ilyen sokat ott lennie? Ráadásul egyedül, úgy hogy közben a két tesója meg otthon van? És mért kell ott aludnia?

Heti fél nap bőven elég lenne

2020. szept. 5. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Megoldódott?

Mit teszel?

2020. szept. 5. 21:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg ugyan az a helyzet, ha kevesebbet van akkor is. Sajnos nem tudom mar mit tegyek. De valószínűnek tartom, hogy az lesz a gong, hogy a mami amikor el viszi egesz nap csak lesi minden kivansagat, es csak vele foglalkozik. Na en itthon ezt nem tudom sajnos. Van rajta kivul meg 2 kisebb, illetve azert foznom is kell rajuk+a tobbi.
2020. okt. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!