Miért csináltatott műkörömöt a fiam?
Hát lehet,hogy homoszexuális,lehet,hogy biszexuális,lehet,hogy tranzszexuális,de a te fiad.
Térítsd észhez!!Beszélgess el vele!Akármilyen nagy "jeffre star fan" vagy akármilyen emo,vagy mittudomén milyen stílusú,ezt azért nem engedném neki..illetve engedném,csak eléggé hát hogyismondjam..*-*
08-02 18:28
33 évesen 17 éves fiad van. Szóval 16 évesen szültél, és még te beszélsz arról, h mit nem engednél a kamasz gyerekednek?? Könyörgöm... Inkább legyen műkörme mint 16 évesen gyereke. Egyébként meg, ha a saját neméhez vonzódik vagy transzexuális, azon úgysem tudsz változtatni. Ne azt nézd, h húú ez neked mekkora szégyen, hanem azt, h ő így érzi jól magát, és egy anyának a legfontosabb, h a gyerekét boldognak lássa. Nálunk legalábbis. Ha meg csak bosszantani akar ez van, kinövi. Talán túlságosan erőlteted rá ezt a férfiasság dolgot, és ezzel akar visszavágni. Tudod amikor én 16 voltam és anyám vmire azt mondta h az zöld, én csak azért is pirosat mondtam rá. Mert kamaszkorban a szülő, egyfajta ellenség, és jó őt idegesnek látni. Ezt lehet tagadni, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!