Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért csináltatott műkörömöt...

Miért csináltatott műkörömöt a fiam?

Figyelt kérdés
Azért csináltatta hogy bosszantson? Annyira utálom, hogy olyan világban élünk, ahol egy fiú nem tud normálisan férfiként viselkedni! Mindig majmolnia kell valamit!
2010. aug. 2. 13:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Egészen egyszerűen lehet, hogy transszexuális!

Olvass utána mit is jelent! Más nőies dolgok is érdeklik? Pl. harisnya ilyesmi! De lehet, hogy csak fogadott valakivel, hogy meg meri e csináltatni! :)

Az előzmények tudása nélkül erre tudok tippelni!

2010. aug. 5. 15:40
 22/35 anonim ***** válasza:
Esetleg anyukád nevében tetted fel a kérdést,mert mükörmöt szeretnél?Mert nem értem miért nem irsz egy-két válaszadó kérdésére!
2010. aug. 5. 20:32
 23/35 anonim ***** válasza:
Jézusom :S Lehet, hogy téged akar bosszantani. Heteroszexuális kamasz fiú nem készít nőt magából.
2010. aug. 6. 16:29
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
kamu
2010. aug. 7. 20:59
 25/35 anonim ***** válasza:
Milyenek a barátai? Nekem az jutott eszembe, mi van, ha fogadtak, és annak aki veszít, műkörmöt kell csináltatnia.
2010. aug. 8. 21:42
 26/35 anonim ***** válasza:
11%
figyeljetek, én fiú vagyok szintén 16és sminkelem magam bár az enyém Marilyn mansonra hasonlít:D
2010. aug. 8. 23:20
 27/35 anonim ***** válasza:

lehet csak jeffree star fan, ő férfi énekes és így néz ki: [link] nem transzvesztita nincs átoperálva.

csak így érzi jól magát. lehet a fiad túlzottan rajong érte

2010. aug. 8. 23:23
 28/35 A kérdező kommentje:

08-05 20:32

Nem csücsülök az interneten állandóan, mint te. Tudod a felnőttek dolgozni járnak és a kevés szabadidejükben tudnak csak netezni.

2010. aug. 9. 07:29
 29/35 anonim ***** válasza:
12%

Hát tudod,ha az én fiam B.zi gyanus lenne és felteszek itt erre vonatkozóan egy kérdést,és valaki válaszra méltat,annak illik válaszolni!Söt,ha teszek fel kérdést,bármilyen fáradt vagyok igen is ideülök,mert lehet kapok egy jó választ ami segithet a problémám megoldásában!De téged ez úgy látom nem érdekel!De legalább megvan a kérdésedre a válast!

Azért csináltatott mükörmöt,hogy észrevedd,Ö is itt van,nem csak a TE!Más is dolgozik hidd el,nem csak neked van annyi dolgoid!!!Jaj Te szegény!!!

2010. aug. 9. 09:20
 30/35 anonim ***** válasza:
33%
(az itthon csücsülös voltam...)
2010. aug. 9. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!