Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért csináltatott műkörömöt...

Miért csináltatott műkörömöt a fiam?

Figyelt kérdés
Azért csináltatta hogy bosszantson? Annyira utálom, hogy olyan világban élünk, ahol egy fiú nem tud normálisan férfiként viselkedni! Mindig majmolnia kell valamit!
2010. aug. 2. 13:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Átlátszó francia végűt csináltatott, azt hiszem így hívják és a múlt héten lagziban voltunk, arra csináltatta.
2010. aug. 2. 14:02
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Na figyelj.Az én fiam most lesz 17 éves, de én tuti, hogy észhez téríteném a helyedben.Nem vagyok maradi, még csak 33 vagyok, de nehogy már felcserélődjenek a szerepek!Mi az hogy műköröm?Meg az a hülye emó?Én el sem mentem volna vele a lagziba!
2010. aug. 2. 18:28
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg olyan közegben mozog,ahol nem gáz az ilyesmi.Ha az építőiparban betont keverne biztos nem jutott volna eszébe,mert a melósok kicikizik.

Én is kicsit furinak tartom,de aztán jól belegondolva...

A férjem borotválja a hónalját,radírozza az arcát,mindenféle arcpakolást használ,és bár nincs műkörme hetente manikűrözi a kezét.Mindig szépen ápolt.És még csak nem is értelmiségi,hanem hentes.:))

Hominak,meg nem homi ezt bizton állíthatom.

Szóval a jól ápoltság iránti igény mikortól számítható a nemi szerepek felcserélődésének?

Én a helyedben megkérdezném,hogy mi motiválta erre?

2010. aug. 3. 09:12
 14/35 anonim ***** válasza:
várj...hosszu műköröm, vagy esetlek csak akkora mint a körme?? mert ha hosszu ott valami gubanc van, de ha kicsi mint a saját körme, akkor simán lehet hogy metroszexuális, és ad a külsejére...azzal viszont semmi gond
2010. aug. 3. 10:40
 15/35 anonim ***** válasza:
39%
Kamu.
2010. aug. 3. 11:52
 16/35 anonim ***** válasza:
Ne keverd össze az ápoltságot a degenerált divattal...
2010. aug. 3. 23:20
 17/35 anonim ***** válasza:
37%
mert ratyi.
2010. aug. 4. 01:13
 18/35 anonim ***** válasza:
64%
Mert transszexuális. Tuti tipeg otthon a magassarkúdban és felveszi hozzá a kombinéd! Ettől még nem biztos, hogy a sajàt neméhez vonzódik, csak beteges késztetést érez, hogy nő lehessen néha. Ehhez kell a finom küllemű kéz.
2010. aug. 4. 22:59
 19/35 anonim ***** válasza:
90%
Na szerintem nem ezeket a válaszokat vártad.....
2010. aug. 4. 23:53
 20/35 anonim ***** válasza:
32%
17 évesen el tudja dönteni, kihez vonzódik, hogy akar kinézni, és szerintem ennyire nem kellene kiakadnod rajta. A te feladatod nem az, hogy meghatározd, milyen legyen a külseje, hanem hogy jó alapokat adj neki az életre. Amíg jól teljesít a suliban, lelkileg kiegyensúlyozott, van társa (akármilyen nemű) és barátai, addig tőlem rózsaszín is lehet a haja és járhat szoknyában is, ha ő ilyennek érzi magát! Törődj bele szerintem és ne korlátozd! L27
2010. aug. 5. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!