Mi a megoldás? Szófogadatlan, értetlen a gyerekem.
Mégsem ásom el magam, mert én apa nélkül neveltem fel a nagylányt és más egy nőnek egyedül, mint a férjes elhízott, kényelmes anyukáknak, akik azt mondogatják ha nem fogad szót a gyerek:"mindjárt szólok apának""
És mi a f...sz bajod van egy ksi játékos bírkózással röhögéssel megtűzdelve te nagyon okos nő, aki azt iszi azért szófogadók a gyerekei mert az ő nevelésén múlik, holott genetikailag olyanok hogy megalszik a tej a szájukban és az életben mindent elfognak fogadni olyannak amilyen, a rosszat is és egy csepp ötletük sem lesz, mert elfogadják, hogy amit mondanak az úgy van.Ha nem adnak nekik ételt, még a fán sem látsják meg a gyümölcsöt, mert nem tányérban kapják leszemezve például a szőlőt.Ja, hogy az nem tányérban terem?
Abban nagyon egyetértek, hogy sokan tényleg el vannak szállva maguktól, hogy ők szuperul nevelték a gyereküket, közben meg egyszerűen nyugodt vérmérsékletű a gyerek, nem lázad stb.
A nevelésen is sok múlik, de tényleg már genetikailag kódolt a vérmérsékletünk.
na de utolsó pont itt az ellentmondás, akkor eszerint azért vered, ami genetikailag bele van kódolva? A vérmérsékletéért? Tehet erről egy gyerek? Ezért ütni még szánalmasabb, mint egyébként. És genetikailag kódolt dolgokat veréssel ki lehet iktatni? Tehát ha kékszemű a gyerekem átverhetem barnára? vagy homoszexuális jó sok veréssel lehet belőle hetero?
Jővőre te kapod a Nobel-díjat ezért a felfdezésért. A tudósok meg mit kutatnak itt. Pedig ilyen egyszerű, verni kell a gyereket és máris átkodolódik.
Honnan veszed,h ismered az életemet?Honnan veszed,h ismered a gyerekeimet?Csak azért,mert neked beléjük kellett verned a tiszteletet,gondolod,h ez máshogy nem működik?
Egyedül nevelem a 4 gyereket,a férjem vidéken dolgozik,és csak hétvégén van itthon.Nem vagyok elhízva,gondolom te igen,ezért volt ez sarkalatos pontja a véleményednek.(Mivel fogalmam sincs,ez hogyan kapcsolódik a neveléshez.Nekem nincsenek ilyen frusztrációim.:))Az apjukkal sosem fenyegetem őket,miért tenném?Gondolom te igen,mert ez is fontos része a véleményednek,nekem ez eszembe sem jutott soha.Nem az apjuk a kápó,az ítéletvégrehajtó.
Honnan veszed,h megalszik a tej a szájukban?Csak azért,mert nem esnek nekem,mint a te gyerekeid neked?"mert már ott tartottunk, hogy 9 évesen nekem ugrott".Ha ilyen istenfélő vagy,akkor talán korábban el kellett volna kezdeni megtanítani őket az alapvető emberi normákra,amiket egyébként a Biblia is említ.Úgy látszik,téged csak az a része érdekelt,amelyik legalizálja a verést.
Nem vagyok szuper,miért lennék?Azért,mert normálisan nevelt gyerekeim vannak?Mert nem hiszem azt,h oda kell csapni a tekintély végett?Mert nem tartom magam anyamacskának?:DDD Egyébként 4x ászt húzni viselkedés terén elég érdekes lenne,ennyi szerencsével már a lottó ötössel a zsebemben integethetnék.:)))Átlagos vérmérsékletű gyerekek,van köztük kicsit hevesebb is,és?Attól még megtanulhatnak normálisan viselkedni,és meg is tanultak.Ne bennem keresd a hibát,hanem magadban.Én ki vagyok békülve a gyerekeimmel is,és a viselkedésükkel is,úgy,h sosem kellett megütnöm őket "nevelési céllal".
Figyelj, kapcsolj néha a Viasat3 szuperdadus műsorára és ott láthatod egy "szakértőtől", hogy igenis lehet gyereket nevelni verés nélkül. Illetve nevelni kell a gyereket, nem verni. Annyira szánalmasak és visszataszítóak azok az anyák, akik akár csak néha, de kezet emelnek a gyerekükre. Ha kivülről látod, hogy milyen vagy, talán te is észhez térsz.
És valóban igaza van a 4 gyerekesnek, ha valaki NEVELI a gyerekét (és nemcsak veri), akkor az a gyerek nem ugrik neki az anyjának 9 évesen. 16 évesen meg a nagykést szúrja beléd és akkor már nem biztos, hogy le tudod birkózni. Vaagy majd vitázhatsz a bíróságon ki is szúrt előbb.
Egyébként meg nem értem miért baj, hogy neked ugrott. Nyilván tőled tanulta, nem is értem miért vagy meglepve vagy felháborodva. A ti családotokban az agresszió a dolgok megoldásának kulcsa. Sajnálatos. Különösen az, hogy beállítod magad egy szuperanyukának, aki meg tud verni egy gyereket és bebizonyította, hogy ő az erősebb. Hány kiló
van közted a gyereked között? Még a bokszolóknál sem engednek különböző súlycsoportot össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!