Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Minden anya ilyen? Vagy velem...

Minden anya ilyen? Vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
tesómnak van egy 3éves,és egy1hónapos gyermeke.a 3éves egyfolytában bántja a kicsit,üti,veri,ráugrik,rádobálja a játékokat szóval szörnyű!!tesóm meg csak rászól hogy nem szabad,és kész!!engem ez annyira iritál,hogy szinte tiszta ideg vagyok már,ha látom hogy szegény csöpség mit szenved!szerintem nem így kellene egy anyának viselkedni!!annyira el van kényeztetve a nagyobbik hogy szörnyű!vagy csak én látom rosszul?
2008. nov. 19. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintemnagyon is jól látod,a tesódnek kéne határozottabban fellépnie,én a helyében vagy elmagyaráznám a gyereknek hogy ezt nem lehet csinálni,vagy ha így nem megy kicsit határozottabbban fellépni,mert szegény picikének csinálhat vmi maradandó károsodást is
2008. nov. 19. 16:00
 2/10 A kérdező kommentje:
ezt én is így gondolom.bár azt mondta hogy a nagyobbat jobban szereti,mert a kicsivel még úgy nem alakult ki az az érzés!!ez borzasztó!!!nem minden gyereket egyformán szeretünk?
2008. nov. 19. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Szegény drága kis csöppség, hát el is hiszem hogy ideges leszel ha ilyesmit látsz. Ha a tesód ilyen szörnyű anya, én bizony egyszer odavágnám neki hogyha nem vigyáz a kicsijére bejelented a gyámügyön. Mi az hogy egy 3 éves gyerek veri a babát. Azon nyomban elveszik tőle mind a két gyereket.

Nekem két gyermekem van és nagyon nagyon szeretik egymást, és nagyon nagyon igyekezek hogy ez így is maradjon.

2008. nov. 19. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Ez szomorú... Hogy hogy nem alakult ki még benne az érzés?? majd akkor kialakul,ha NE ADJ ISTEN ELVESZÍTENÉ ÖRÖKRE a kissebiket??? Durva és szégyenletes!
2008. nov. 22. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Lehet nem fog tetszeni amit írok,de Nekem a kicsivel csak akkor alakult ki ugyan az az érzés mint a nagyobbal amikor elősször rám mosolygott.Furcsa volt számonra,hogy nem tudok komunikálni vele,nem néz a szemembe,úgy éreztem,hogy olyan vagyok Neki mint egy idegen.Persze ez nem igaz,de Én így éreztem.Kb 2 hónap kelett amíg ugyan úgy tudtam kötődni hozzá mint a nagyobbhoz.Egyformán szeretem ,imádom mind a kettőt,de ennek a kisebbel ki kellett alakulnia.Nekem a második terhességemnek sem volt úgy varázsa mint az elsőnek,nem nézegettem soha,hogy már mekkora lehet,milye fejlődött ki.Egészséges érzelmű,értelmes nőnek tartom magam,mégis ez így esett!!Szerintem várj egy kicsit a nagyobb fejmosással,de azért biztos nem haragszik meg a Tesód ha Te rászólsz a gyerekre!Majd szerintem nála is ki fog alakulni később ez a dolog!
2008. nov. 22. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lehet, hogy nem zavarja, ha a 3 éves az 1 hónapost veri??? Nem tudom, hogy mit lehet tenni, hogy a tesód máshogy álljon a dolgokhoz, mert ha szólsz neki, az kioktatásnak veheti. Ha meg a gyámüggyel fenyegetőzöl, akkor örökre megsértődhet rád. De inkább sértődjön meg egy életre, mint hogy annak a picinek valami baja legyen. Talán tényleg jobb lenne neki megemlíteni, hogy határozottan tegyen az ellen, hogy a nagy bántani tudja a kicsit, mert ha nem, akkor a gyámügyeseknek fogsz szólni. Ez nem piszkálódás, itt egy kicsi baba veszélyben van. Amikor a nagyobb testvérek gyepálják egymást, az más dolog, de itt egy pici babáról van szó, aki nem tudja magát megvédeni.

Az megint más, amin itt többen felháborodtak, hogy nem szereti úgy az 1 hónapost, mint a 3 évest. Ugyan úgy, szerintem nem is lehet, csak ugyan annyira. Nem azonos a kettő. A másik, én elhiszem, hogy nem alakult még ki az a kötődés egy hónap alatt. De azért csak szereti azt a picit is, nem? Akkor meg vegye már észre, hogy ez így nem jó! Hogy fog elszámolni a lelkiismeretével, ha annak a picikének valami baja lesz?

2008. nov. 29. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
minek az ilyennek gyerek? olvass be neki alaposan,hátha megjön az esze:s
2008. dec. 8. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

bonyolult dolog az, ahogy egy anya érzelmei működnek, a tesódés kifejezetten furcsa, de sajnos ez van, el kell fogadni. szeretetet, ragaszkodást imitálni nem lehet, a gyerek sem hülye éppen.

csak sajnos most tudom borítékolni a problémás életet. nem leszek népszerű ezzel a kijelentéssel, de ha ezt kapja kiskorában, akkor egész felnőttkorában bántalmazni fogja magát, lelkileg, szellemileg tönkre fog menni.

2008. dec. 21. 04:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Szólj a tesódnak, hogyha nem szeretné, hogy a kisebbik gyerekének valamilyen károsodása legyen, esetleg attól, hogy a nagyobbik kedvére dobálhatja, akkor üssön már oda a nagyobbik fenekére amikor ilyet csinál.
2009. nov. 13. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Unokatesóm felesége is totál ezt csinálja,engem is zavar...én néha szívem szerint pofon vágnám a 3 éves unokaöcsémet..de szegény gyereknek ez mit sem használna??Jól le kell szidni..de legalább,mint amennyit szidja,annyit is kell dícsérnie..ez amugy csak egyszerű féltékenység:S
2009. dec. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!