Minden anya ilyen? Vagy velem van a baj?
Szegény drága kis csöppség, hát el is hiszem hogy ideges leszel ha ilyesmit látsz. Ha a tesód ilyen szörnyű anya, én bizony egyszer odavágnám neki hogyha nem vigyáz a kicsijére bejelented a gyámügyön. Mi az hogy egy 3 éves gyerek veri a babát. Azon nyomban elveszik tőle mind a két gyereket.
Nekem két gyermekem van és nagyon nagyon szeretik egymást, és nagyon nagyon igyekezek hogy ez így is maradjon.
Hogy lehet, hogy nem zavarja, ha a 3 éves az 1 hónapost veri??? Nem tudom, hogy mit lehet tenni, hogy a tesód máshogy álljon a dolgokhoz, mert ha szólsz neki, az kioktatásnak veheti. Ha meg a gyámüggyel fenyegetőzöl, akkor örökre megsértődhet rád. De inkább sértődjön meg egy életre, mint hogy annak a picinek valami baja legyen. Talán tényleg jobb lenne neki megemlíteni, hogy határozottan tegyen az ellen, hogy a nagy bántani tudja a kicsit, mert ha nem, akkor a gyámügyeseknek fogsz szólni. Ez nem piszkálódás, itt egy kicsi baba veszélyben van. Amikor a nagyobb testvérek gyepálják egymást, az más dolog, de itt egy pici babáról van szó, aki nem tudja magát megvédeni.
Az megint más, amin itt többen felháborodtak, hogy nem szereti úgy az 1 hónapost, mint a 3 évest. Ugyan úgy, szerintem nem is lehet, csak ugyan annyira. Nem azonos a kettő. A másik, én elhiszem, hogy nem alakult még ki az a kötődés egy hónap alatt. De azért csak szereti azt a picit is, nem? Akkor meg vegye már észre, hogy ez így nem jó! Hogy fog elszámolni a lelkiismeretével, ha annak a picikének valami baja lesz?
bonyolult dolog az, ahogy egy anya érzelmei működnek, a tesódés kifejezetten furcsa, de sajnos ez van, el kell fogadni. szeretetet, ragaszkodást imitálni nem lehet, a gyerek sem hülye éppen.
csak sajnos most tudom borítékolni a problémás életet. nem leszek népszerű ezzel a kijelentéssel, de ha ezt kapja kiskorában, akkor egész felnőttkorában bántalmazni fogja magát, lelkileg, szellemileg tönkre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!