Neveletlen gyerek, feladjam a munkát?
Bebisziterkent dolgozom. Új családnál kezdtem múlt héten. 2 kicsi gyerek, 5 és 2 évesek. Még csak 4.alkalmam töltöm épp ma, de már besokalltam és valószínűleg le is mondom a további munkát. Kikeszit a 2 gyerek, fiúk. Volt már dolgom hasonló korú gyerekekkel, így nem gondoltam, h gond lesz. Mert sosem volt eddig. De ez a 2 gyerek kicsinál, főleg az 5 éves. Soha egy szót meg nem hallgat, kiabál, sikitozik, folyton vergődik, semmit nem lehet játszani vele, mindent kitep a kezemből, otthagy... Órákig tudnám sorolni. De ahogy látom az anyja is csak ordibalva ért vele szót. Teljesen hulla vagyok a nap végére, ma is úgy keltem, mintha másnapos lennék úgy leszivott tegnap is... Ti feladnatok a munkát?
A fizetés nekem megfelelt volna, de lassan már a pénz sem motivál itt, mert szenvedés az egész nap.
Mit gondoltok?
Szerintem te nem vagy rá alkalmas, ennyi. Akkor mondj fel, nekik is jobb lesz.
Nekem autista gyanús a fiam. Az oviban évekig kaptam a hideget-meleget. Anyám nem vállalja, de azért néha muszáj. Kolléganőm ajánlott babysittert. Nagyon féltem, hogy mi lesz. Soha semmi gond nem volt A gyerekek várják, nekik ő egy vendég, aki játszik velük. Volt szóváltás, és kiabálás is a gyerekek közt, de a nő soha nem panaszkodott, egyetlen egyszer sem. Amúgy kiváncsi lennék, hogy egyáltalán feltűnt-e neki, hogy az én fiam más. Vagy azt gondolja, hogy neveletlen. De 2500 Ft-os órabért fizetek, azért ennyi pénzért nekem is vannak elvárásaim. Ha nem tudja kezelni, ne vállalja. Ő vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!