Neveletlen gyerek, feladjam a munkát?
Bebisziterkent dolgozom. Új családnál kezdtem múlt héten. 2 kicsi gyerek, 5 és 2 évesek. Még csak 4.alkalmam töltöm épp ma, de már besokalltam és valószínűleg le is mondom a további munkát. Kikeszit a 2 gyerek, fiúk. Volt már dolgom hasonló korú gyerekekkel, így nem gondoltam, h gond lesz. Mert sosem volt eddig. De ez a 2 gyerek kicsinál, főleg az 5 éves. Soha egy szót meg nem hallgat, kiabál, sikitozik, folyton vergődik, semmit nem lehet játszani vele, mindent kitep a kezemből, otthagy... Órákig tudnám sorolni. De ahogy látom az anyja is csak ordibalva ért vele szót. Teljesen hulla vagyok a nap végére, ma is úgy keltem, mintha másnapos lennék úgy leszivott tegnap is... Ti feladnatok a munkát?
A fizetés nekem megfelelt volna, de lassan már a pénz sem motivál itt, mert szenvedés az egész nap.
Mit gondoltok?
Nem értem miért dolgozol olyan "embernek", akik... akik ilyenek. Egy kergemarhával mit akarsz? Miért vagy vele emberi kapcsolatba.
Hagyd ott őket. Az ilyen embereket meg kerüld. Nem értem, ez miért nem alap.
7es!
Ahogy írtam is, csupán 4. napja vagyok itt. Nyilván az első 10 percben ez nem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!