Wellness hétvége nem túlzás az óvónőnek búcsúajándéknak?
Jelenleg középsősek a gyerekek, és az egyik óvónéni nyugdíjba megy év végén. Volt ötlet hagyományos ajándékról (csoportspecifikus tányér, plusz virág, vagy ajándékutalvány stb.), kb 15 ezer Ft értékben. Az egyik szülő bedobta h vegyen a csoport wellness hétvégét neki, de abból nem érdemes gagyit, tehát legalább 60 ezer Ft-os kellene, plusz benzinkártya 10 ezer, hogy el is jussanak odáig és ne saját pénzből kelljen. De ekkor megszavaztuk h a többség a tárgyi ajándékot akarja.
Voltak itt pletykák h lehet h nem is szeret utazni, de ekkor vki megkérdezte a másik óvónőt, és szerinte jobban örülne az utazásnak, mint a tányérnak...
Amit el is hiszek, de nem hiszem h 70 ezer Ft-os búcsúajándékot kellene adni, és h a csoportnak kéne wellness hétvégére küldenie az óvónőt. 22-en vagyunk egyébként, van 1-2 elég jómódú szülő. Most emiatt lehet h mégis az utazás lesz.
Ráadásul ha idén ilyen ajándékot veszünk, akkor majd ballagáskor is hasonló kaliberűt kéne adni a másik két óvónőnek... szóval nem tudom, a nagyobbik lányomnál nem volt ilyen gond, ott a fő ajándék a gyerekek rajzaiból összeállított emlékkönyv volt, aminek nagyon örültek az óvónők.
Mit gondoltok, nem túlzó ez az ajándék/összeg?
Rongyrázás. Ráadásul már egyszer leszavaztátok, téma lezárva.
Senki sem képes szólni a szervezkedőknek, hogy ennyit nem akar/tud erre költeni, van jobb helye a pénznek?
De. Főleg amit írsz, hogy innentől ez lesz a "szint".
Esetleg egy páros színházjegyre nem gondoltatok?
Az is klassz, annak is örülnek, nálunk az lett végül ballagáskor. Több értelmét láttuk mint a 10. tányér, bögre, kép kombónak.
Az óvónők dadusok fizetése nagyon alacsony, nem hiszem hogy színházba is havonta eljutnak...
A wellness ilyen szempontból jó ötlet amúgy , hiszen valószínű oda se megy minden hétvégén az óvónő, de az üzemanyag kártyát nem értem, én azt nem vennék azért.
Szülő vagyok.
Most azért jött fel újra a téma mert állítólag a többi óvónő szerint jobban örülne az utazásnak, meg van olyan szülő aki azt jobban támogatná (?), én nem értem az egészet.
Az nem merült fel h mások beszálljanak az ötletbe.
3 napos wellness Karoson, reggelivel, fürdővel volt 14900 anyunak :)
De van ennyiért Leányfalun, van Szegeden, szóval a 60+10 sok.
Ettől függetlenül biztosan nem ezt adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!