Óvodás gyermekeitek milyen meséket szeretnek, néznek?
Hevenhét magyar népmesék című könyvből a Kacor király, és Nyakigláb, Csupaháj és Málészáj a kedvenc. Szereti a grimm meséket is és az Aranyszőrű bárányt is.
Tévét nem nézünk.
Könyv:Boribon, Bogyó és Babóca, Anna-Peti-Gergő, Állatmesék,
Nézni: Mancsőrjárat
Diafilm: Kiskakas gyémánt félkrajcárja a kedvenc, de így bármit megnéz
Boszi a seprűnyélen és az Altató kedvenc, millió meséskönyve van. minden napra mást választ vagy naponta többször mást:), de a Vidám mesék a visszatérőek, na meg azok, amiket kitalálok neki.
Tvben válogatós lett, mostanában a rajzoljunk együtt louit szereti, és a varázslatos iskolabuszt, na meg a disney mesék mindegyikét.
A meséket szűröm, spongyabobot nem engedek neki, holott én imádom, de az felnőtt mese, kb mint a bátor a gyáva kutya vagy a jack a kalóz, esetleg a family guy.
Mostanában amit meg fogok neki mutatni, az az a mesélő földgömbös természetfilm, ugyanis az ilyen állatos dokukat is szereti, de a natgeo meg az animalplanet brutális.
4 éves
uuuu én régen nagyon sokat néztem a Nils Holgerssont, a mekk mestert meg a vízipókot is ^^
Jajj meg a Pom Pom meséit is, meg a Locsifecsi Mártát, az Eperkét. A Mia és ént azt mi is néztük a tesómmal. Meg a tesóm még a Dóra a felfedezőt imádta, engem az irritált.. nagyon Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!