Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Büntetés azért, mert bepisilt...

Büntetés azért, mert bepisilt a gyerek az óvodában?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a dajka néni miatt szorong a gyerekem, csak mert bepisil alváskor?
2018. nov. 14. 14:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Akiknek ilyen paranoid szuicid kesztetesuk van, hogy mindenfele engem latnak, holott az se tudjak ki fele mi fele vagyok. Azta. Ez mar azert kisse felelmetes.

Es ilyen beteg agyu emberek osztjak az eszt a gyakorin.

2018. nov. 14. 22:06
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Ismét csak magadat minősíted.
2018. nov. 14. 22:12
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Vannak szavak és kifejezèsek, amikkel elárulod magad! Például “ebéduti”😅 Legalább ne tagadd már! Te vagy paranoiás!!! Szerinted rátok mindenki pikkel, szerinted az oviban nem szeretik a gyerekedet. Mondjuk ha ott is így elő adod magad, akkor nem csodálom.... te csinálod a feszkót.

kezeltesd magad, mert ezt ráragasztod/beleneveled a gyerekbe, akkor valóban nem fogják szeretni!

2018. nov. 15. 07:24
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Visszaolvasgattam, és tényleg ugyanaz a Kérdező.

Megàll az eszem.

2018. nov. 15. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Tisztában vagy a szuicid szó jelentésével? Ha nem, akkor inkább ne használd, mert csak égetés magad vele. Belinkelné valaki az előző kérdést? Nem találom...
2018. nov. 15. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket biztosan ő tette fel. Nem is magával a kérdéssel van gond, hanem az ő hozzáállásával. Nekem úgy rémlik, ez a kislány volt bölcsis is :), de onnan nem tudok linkelni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovoda..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovoda..

2018. nov. 15. 14:26
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ne tegyél fel több ovis bepisilős kérdést, vedd észre, hogy a gyereked még nem érett az ovira, azért pisil be ott csak azóta hogy oviba jár. Ráadásul otthon vagy, nem értem mért erőlteted a dolgot, és attól még nem lesz jobb h itt kétnaponta kiírsz egy kérdést arról hogy hogyan szenved a gyereked az oviban.
2018. nov. 17. 08:51
 18/20 anonim ***** válasza:
14%
Te jó ég milyen válaszolók vannak itt! Kérdezö ne vedd magadra amit mondanak! Unalmukba b asztatnak... Sajnálom a kislányt, türelem, ne aggódj megoldódik ez a probléma. Sok gyerek bepisil ovis korában!
2018. nov. 17. 13:01
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, én se tudom mi van itt most.

Már én is jártam így, rámfogták hogy már sokszor kérdeztem ugyanazt.

Ha nem igaz amit írnak, ne vedd magadra.

Beszélj az óvónővel, ha nem érsz el semmit, a vezető óvónővel.

De ha ilyen a dajka, vidd máshova a gyereket.

2018. nov. 22. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

Az ovi napi 4 órában kötelező. Ebéd után vidd haza ha bepisil. A többi gyerek is csúgolni fogja!

Minden csoportban van ilyen mint te. A "szarozós". Fel vagy háborodva mert nem mindenki látja olyan perfektnek a lányod, mint te elvárod. Nem körülöttetek forog a föld, a viselkedeseddel te ártasz legtöbbet a gyereknek.

2018. nov. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!