6 éves 22 kg testsúlyú 115 cm magas gyerek túlsúlyos?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam értesítést hogy járassam gyógytesire mert túlsúlyos2018. szept. 14. 13:24
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem!Az én fiam most volt 5 éves.105 cm és alig 16 kg.De ő nagyon-nagyon vékony.Szerintem teljesen rendben van a tiéd.Gondolom gyermekorvos sem szólt, szoval nem aggodnek.Kivéve ha te tulsulyosnak latod?!
2/21 anonim válasza:
4/21 A kérdező kommentje:
Eddig nem gondoltam rá én nem látom annak de azért most bepánikoltam. Igyekszek mindig figyelni az étkezésre és a megfelelő testmozgásra
2018. szept. 14. 13:35
5/21 anonim válasza:
Nyilván nem viccből ajánlják a gyógytestnevelést. Ártani nem fog neki semmiképp.
6/21 anonim válasza:
Dehogyis!
Fiam áprilisban volt 5 éves, 120 cm, és 23 kg. Tök átlagos (de ha választani kell, inkább vékony, mint túlsúlyos).
Van egy csoporttársa, aki mellett pálcikafiú... Na, ő túlsúlyos, de ő tuti megvan 35 kg is (ha nem több)...
Teljesen normális méretű a fiad.
7/21 anonim válasza:
Szerintem sem túlsúlyos, de egy picit a husisabb felé hajlik. Az én fiam is 6 éves, ő 128-130 cm körül van és 25-26 kg. Ő inkább vékonyabb gyerek, de azért a te gyereked jóval alacsonyabb, szóval azért odafigyelnék.
9/21 anonim válasza:
És a gyógytestnevelés ezen mit segít? A sima tesi helyett vagy mellett van? Csak mert engem hatodikban azért járattak minden orvosi vélemény nélkül gyógytesire, hogy ott meglegyen a csoportlétszám... Ott amúgy főleg gerinctorna volt, sokkal kisebb volt a terhelés mint a rendes órán, így az elhízást éppen elősegítette a váltás.
10/21 anonim válasza:
5,5 evesem pont ennyi.
Dehogy tulsulyos, legalabbis az en lanyom szemre nem az. Igazan csinos alkatu.Es soha senki nem mondta kovernek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!