Mostanában nincs túl sok elhízott és extra magas gyerek?
1es vagyok.
Nem rég vettem kikbe egy rövid gatyát a gyereknek. Konkrétan 2szer belefért volna és nem lehetett annyira meghúzni, hogy rajtamaradjon. Tavasszal meg az egyik nagyo durván elhízott ovis társ anyukája panaszkodott reggel az óvónéninek, hogy milyen rosszak a gyerekruhák mind gepékre valók és nem megy rá a fiára akinek szerinte normálalkata van. Óvónéninek is kerekedtek a szemei rendesen, mert párszor már jelezték a szülőknek, hogy oda kéne figyelni, mert egy kör futkosás után levegőt alig kap szegény olyan kövér, de anyuka szerint ez nem igaz nem kövér.
Ugy van ahogy utolso mondja.
9 eves a kozepsom es 128-134 es ruhat hord.
Ra minden pont passzol(pedig igazabol csak 30 kilo,de valahogy megis mas az alkata mint 2-3 evvel ezelott)
A nagyfiam viszont extra nehez eset.
158 as gatyo kell neki hosszban,de derkban eleg lenne az occse merete is siman.
Szerencsere van varrono a csaladban,igy alt. vele megyunk nadragot venni,o segit,hogy melyiket lehet szepen bevenni fenekben,derekban es azt vesszuk.igy azert nagyjabol jol is allnak rajt a nadragok.
En sem ertem miert nem lehet vekony/magas gyerekre ruhat gyartani.legalabb par db lehetne a boltokban ilyenekbol....
9 es helyzete van nálunk is :) A lányom 9 éves, 138 cm és 34 kiló, nem elhízott , rendszeresen sportol, normálisan táplálkozik (ugyanúgy ahogy a bátyja) mégis olyan kis tömbös zsufis alkat és pocis is. Bár tudom, hogy ez az életkor a telődés ideje, és utána megint nyúlni fog de akkor is néha megijedek. Elnézve a kortársait , nagyon sok kifejezetten husis hájacskás, nagydarab kislányt-kisfiút látok. És mintha érni is hamarabb kezdenének.
Ruhákra visszatérve.
A fiam 154 cm és 36 kg. Ő kifejezetten vékony. Én a hm ruházati osztályt szeretem, mert ott vannak nagyon skinny fazonok nadrágból, ami a lányomra combig se jön fel a méretében, viszont vannak rugalmasabb anyagú illetve jogger fazonú nacik, amik meg a fiamon harmonikáznak, de a lányra jók.
A vastagabb anyagú jogger nacikból is találtam rá még eddig mindig 1-1 fazont, ami nem áll idiótán kicsit összehúzott derékkal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!