Mostanában nincs túl sok elhízott és extra magas gyerek?
"A kislányoknak legalább ott vannak a strecs gatyák,leggingsek."
Azt csak hiszed! :)
Leggingsből is úgy kell keresni a megfelelő derekút.
Pl.: a mindjárt 3 éves 96 centis lányom most 86-os hosszú leggingseket hord térdnadrágnak, mert az ő méretében (98) leesnek róla. Ez persze szép és jó nyáron, amikor hosszút lehet rövidnek hordani, de ősztől tavaszig hosszú kell és annak varrhatom a derekát.
Pedig ő még nem is vékony alkat, teljesen normális.
A magasat nem tudom, de sajnos Magyarország a világ negyedik legelhízottabb országa, és ez érinti a kisgyerekeket is, akiknek több, mint 63%-uk kövér, már egészen kis korban, mert a szülei túletetik (nem betegség miatt tehát).
Szóval, ennek sajnos ez az oka.
A méretezés meg egy vicc. Nekem pl. 38-42 méretben vannak ruháim, pedig 38-as vagyok, de van S-es ruhám és L-es is. Szerintem csak összevissza varrnak fel címkéket, sacc/kb. alapon a különféle ruhadarabokra.
Pff.
Az enyém 8 éves 125 cm és 23 (!) kg. Teljesen egészséges, csak egy kis pálcikaember. :D Majd kiskamaszként visszasírom ezt az időt, minden 10-11 éves fiú a környezetemben zabagép lett.
Melegen ajánlom a H&M-et, pont az ilyen fiúcskáknak kiváló rucikat lehet ott venni, már csak ott vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!