Büntetés azért, mert bepisilt a gyerek az óvodában?
Nem tudom, csak sejtem. A dada nem szereti a gyerekeket, melegedonek tartja a munkajat, es szukseges rossznak.
Es mindig beszol, semmi se tetszik neki a lanyommal kapcsolatban (2 honapja kezdte az ovit)
Az is baj ha ott van, az is ha bepisil, az is ha szunetbe nem veszem ki, az is ha nem ebedutis mint a tobbi.
Ezert gondolom, hogy a gyerek szorongasa a dajka magatartasabol is eredhet.
Aztan lehet, hogy nem.
könnyen meglehet, hogy ez a gondja... óvónővel beszéltél ennek kapcsán?
én tuti megkeresném őt, hogy mit tapasztal a gyerekkel kapcsolatosan, szorongónak látja-e, jókedvű-e napközben, felszabadult, játszik e valakikkel, stb. aztán konkrétan rákérdeznék arra is, hogy a dajka hogy viszonyul hozzá, hogyha esetleg bepisil vki... elmondanám azt is neki, hogy azért érdeklődöm, mert azt tapasztaltam h mióta megesett a baleset, látom ilyennek a gyereket...
aztán ha semmi különösebb reakció, akkor a vezető felé fordulnék.
#4-es vagyok
végső esetben, ha megoldható, másik oviba vinném a gyereket, ahol nem regulázzák meg a bepisilésért.
amúgy a lányod nem mond semmit? vagy még nem beszél olyan szinten?
Olvastam pár kérdésedet. És ne haragudj, de bennem az a kép állt össze, hogy nem dolgozol, tesó sincs, ennek ellenére minden szünetben viszed a gyereket és erölteted, hogy délutánra is maradjon, pedig látszik, hogy nem jó neki. Javíts ki, ha tévedek.
A kicsik az oviban sokszor visszaesnek szobatisztaság terén és nem feltétlenül azért, mert gonosz emberek dolgoznak ott(ilyen esetben főleg azon lennék, hogy minél kevesebbet legyen ott a gyermekem). Sokszor látszólag imádják a közösséget, mégis sok nekik az inger, ami úgy is jelentkezhet hogy bepisil.
A büntetést is feltételezed? Nem te vagy egy kicsit furcsa?
Hat bakker ti aztan nem vagytok szazasok..
Ram van irva, hogy en kerdezek mindenfele?
Esetleg nev telefonszam lakcim?
Megall az eszem. Szerintem mas is ir ekezet nelkul. De akik ilyet felteteleznek, hogy minden ilyen ovis kerdest en teszek ki, azokkal van igen sulyos paranoias gond. Kezeltessetek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!