Milyen ebédet csomagoljak az oviba?
Úgy néz ki ételallergiája van a gyerekemnek. Amíg tart a kivizsgálás (novemberre kaptunk időpontot) addig megbeszéltük az ovival, hogy én viszem.
Adnátok tippeket, hogy mit főzzek?
Mindig kell leves is? Minden nap más más vagy lehet 2 napig ugyanaz?
Olyan ötletek kellenek, ami melegítve is finom és könnyen kezelhető (nem akarom szivatni a dadust). Nem feltétlenül főzelék ötleteket várok. És a magyar konyhához sem ragaszkodom.
Köszönöm az ötleteket és a segítséget.
Gondoltam már én is az étlapra, de azokat a család nem igazán kedveli (főzelék, tejbegríz (ami melegítve nem is finom) stb.)
Otthon vagyok a kicsivel, de azért nem szeretnék 2-3 menüt főzni.
Óvónők azt mondták, hogy mindegy. Csináljam amit szeret, de nyilván nem akarok elrugaszkodni és mi 2 naponta főzünk.
Valaki járt hasonló cipőben?
#6 nálunk beszállító van, de megpróbálhatom elkérni.
Nem azért nem főzném neki, mert nem érdemelné meg. Meg se született volna ez a kérdés, ha nem azt akarnám, hogy neki a legjobb legyen. Szóval az ilyen válaszolók légyszi kíméljenek meg.
Nem mellékesen, azért vannak az óvónők, hogy elmondják és megértessék a gyerekekkel, hogy miért van így és a csúfolódásnak elejét vegyék.
Az egyik gyerek csak a sajtos tésztát eszi meg. Mindig megpróbálják az ebédet, de ha nem eszik előveszik neki a hozott ebédet, hogy ne legyen egész nap éhen. Egyszer nem hallottam panaszkodni az anyukát, hogy csúfolnáka többiek emiatt.
Köszönöm a segítséget. Ha esetleg valaki jártas ebben szívesen veszem még az ötletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!