Milyen játékokat lehet játszani a szülői értekezleten?
nálatok van játék az értekezlet elött? kifogytam az ötletekből.óvónénik válaszának is örülnék,és szülői reakcióknak is.szeretitek ezeket-melyik volt jópofa?
köszönöm
bemutattunk már pl szólánc játékot.volt labda dobós1-1 információ a gyerekről,jelek -párositása gyerekekhez.
látom,a többség nagyon ellene van
Igen, én is ellene vagyok, mert a szülői nálunk kb fél5-kor kezdődik, hogy mindenki odaérjen. Így is kb 6-fél7-ig eltart. Hát pont nem a játék érdekel, majd játszok otthon a gyerekemmel.
SZülőire nem bratyizni megyek, hanem informálódni, és a kérdéseket feltenni.
Szemléltetésnek jó volna bár, hogy miként játszik a pedagógus az ovisokkal, de nem vagyok benne biztos, hogy akár pedagógus részről, akár szülői részről van erre elegendő idő... Az is igaz, hogy 5 perc nem idő, ha hasznos - gondolok itt a pár válasszal fentebbire, a "kiscica bábozásra" (gombolyagokkal).
(És nem arra gondolok persze, hogy a kedves apukáknak élőben közvetítsék a Fradi meccset mint sportjáték, egy kiadós sörözés mellett...)
(Bár elképzeltem magamban most, hogy két anyuka irigy egymásra, mert a "másik férje zöldebb" ;) , és ezért "gyilkosost" játszanak, tudjátok, a kitalálós közösségi játékokra gondolok. :D )
Kom.ford. szerintem szavazással érdemes eldönteni, 5 perc még hasznos "nevelési tanácsadónak" is bizonyulhat.
(kivéve, ha valakire "rájön az 5 perc", hogy inkább mégse. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!