Az első szülői értekezleten miről lesz szó az oviban?
Figyelt kérdés
Most derült ki, hogy lányomat felvették az oviba ahová jelentkeztünk. Jövőhéten lesz az első szülői. Ott miről lesz szó? Ha a munkámat nem tudom átszervezni vajon van mód arra, hogy külön személyesen megbeszéljem az óvoda vezetőjével a részleteket?2013. jún. 8. 18:27
1/2 anonim válasza:
Óvodája válogatja, gondolom én. Nálunk anno az óvónők bemutatkoztak, elmondták mit hol végeztek, aztán a beszoktatásról volt szó, az egész évi programról. Az óvoda házirendjéről, a helyi szokásokról, mit kell tenni betegség esetén, mi az amit elvárnak, ilyesmik.
Meg mi ekkor választottunk jelet a gyereknek és a szülői munkaközösség tagjait is.
Egész biztosan lesz lehetőség megbeszélni az óvónőkkel máskor is, ha nem tudsz elmenni ezeket a dolgokat, de azért az elsőre illik elmenni legalább, nálunk általában du 5 felé voltak szülőik, addigra oda lehetett azért érni
2/2 A kérdező kommentje:
Igyekszem odaérni de pont azon a napon délutános vagyok és 3 napom van elintézni ezt. Péntek délután kaptuk megaz értesítést. Mivel rendelésen dolgozunk nagyon nem is lehet tologatni a munkarendemen.
2013. jún. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!