Milyen játékokat lehet játszani a szülői értekezleten?
Figyelt kérdés
nálatok van játék az értekezlet elött? kifogytam az ötletekből.óvónénik válaszának is örülnék,és szülői reakcióknak is.szeretitek ezeket-melyik volt jópofa?
köszönöm
2017. nov. 7. 14:19
1/20 anonim válasza:
Kik játszanak, a szülők???
Nem, szerintem nálunk mindenki örül, ha beesik szülői kezdetére, és az óvónénik meg nem húzzák az időt. Elmondják, amit kell, és ennyi.
Ki és miért játszana szülőin? Nem azért hívják össze.
2/20 A kérdező kommentje:
igen,a szülők.sok helyen van.kb 5 perces.kis csapatépitésjellegű
2017. nov. 7. 14:44
3/20 anonim válasza:
Nincs nálunk...hogy őszinte legyen engem nem is érdekelne ez a rész. Munkából oda esve én nem játszani szeretnék és nem is azért megyek, örülök annak ha gyorsan ledaráljuk és nem este 6-7 után esek haza a fél5ös kezdésnél .
4/20 anonim válasza:
Nálunk nincs, nem is hallottam még ilyenről. Nem gondolom,hogy erre nagy igèny lenne, ide a többség munka után esik be, örül, ha minèl előbb vègez, nem akarja ilyesmivel húzni az időt szerintem.
5/20 anonim válasza:
Hàt ekkora sületenséget se hallottam még 😂
6/20 anonim válasza:
Eszembe villant egy mondat a szex és New yorkbòl, ami idevàg:"biztos, hogy ezt is az egész nap otthon unatkozó anyukàk talàltàk ki"
7/20 anonim válasza:
Nálunk nincs és nem hiszem, hogy sok helyen lenne, mert még soha nem hallottam senkitől ilyen hülyeséget. Én baromira fel lennék háborodva, ha az óvónők ezzel húznák az időmet.
9/20 anonim válasza:
Csapatépítő szülőin? Ne szórakozz már!
Értelme nincs.
10/20 anonim válasza:
Ugye ez csak vicc? Dobnék is egy hátast, ha a szülőin játszanunk kellene.
De nagyon kíváncsivá tettél, írnál párat, hogy kell elképzelni ezeket a csapatépítő játékokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!