Körzetis óvoda eltanácsolhatja a gyereket?
"Ráadásul nem is nyaltam a feneküket mert ez nem stílusom. De eleve lekezelőek és undokok voltak velünk."
Lehet, hogy ha őket kérdeznénk, ők ugyanezt fordítva mondanák. :DDD
El nem tudom képzelni, hogyan járhat egy óvodába a gyerekem, ha az óvónőjével nem is köszönünk egymásnak. Akkor gondolom, a gyerekkel kapcsolatos eseményeket sem beszéltétek meg.
Egyetértek azzal, hogy ha a gyámügynek szóltak, akkor valami zűr mégiscsak volt a gyerekeddel (vagyis a családotokban).
"...azzal a feltétellel írattam oda, hogy az a két nőszemély a közelébe sem megy..."
És a kisebbik gyerek óvónői ezt vállalták?
Nagyon furcsa sztori, és nekem is az a véleményem, hogy a lényeget elhallgatod előlünk. Hogy miért romlott meg ennyire a viszonyod az óvónőkkel.
Ettől függetlenül, szerintem is úgy van, ahogy #1-es írta.
Mi a célja a kérdésednek?
Ha a másik óvónőkkel nincs baj akkor mért tanácsolnák el a gyereked az oviból? Szerintem kicsit üldözési mániád van.
A szülők 99 %-a végig tudja csinálni az ovit nagyobb balhék és hatóságokhoz fordulás nélkül is.
Olvastam a sztoridat a szigetszentmiklósi facebook csoportban is, ahol többen azt írták h nekik semmi bajuk nem volt a két óvónővel.
Viszont ha ennyire nagy a baj akkor én se értem hogy járhat még mindig oda a gyereked. A mi ovinkban nincs olyan, h xy óvónő sose kerüljön a gyerek közelébe, mert van amikor helyettesítés van, van amikor ügyelet, így előbb-utóbb többé-kevésbé megismerik az összes óvónőt (nálunk 4 csoport van).
Szerintem most akkor ne csinálj semmit, ne köpködj többet az óvodára, főleg ne névvel és ne nyilvánosan mint ahogy azt tetted a facebook csoportban és akkor a kisebb gyereked zavartalanul járhat oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!