Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Körzetis óvoda eltanácsolhatja...

Körzetis óvoda eltanácsolhatja a gyereket?

Figyelt kérdés
Nem a gyerekkel van a gond.
2017. okt. 2. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

"Ráadásul nem is nyaltam a feneküket mert ez nem stílusom. De eleve lekezelőek és undokok voltak velünk."

Lehet, hogy ha őket kérdeznénk, ők ugyanezt fordítva mondanák. :DDD

El nem tudom képzelni, hogyan járhat egy óvodába a gyerekem, ha az óvónőjével nem is köszönünk egymásnak. Akkor gondolom, a gyerekkel kapcsolatos eseményeket sem beszéltétek meg.

Egyetértek azzal, hogy ha a gyámügynek szóltak, akkor valami zűr mégiscsak volt a gyerekeddel (vagyis a családotokban).

"...azzal a feltétellel írattam oda, hogy az a két nőszemély a közelébe sem megy..."

És a kisebbik gyerek óvónői ezt vállalták?

Nagyon furcsa sztori, és nekem is az a véleményem, hogy a lényeget elhallgatod előlünk. Hogy miért romlott meg ennyire a viszonyod az óvónőkkel.

Ettől függetlenül, szerintem is úgy van, ahogy #1-es írta.

2017. okt. 3. 11:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Év közben jöttünk és eleve nem voltunk szimpatikusak. Mi ebben olyan furcsa? Eleve nagyon karót nyeltek és ellenségesek voltak a kezdetektől. Mikor mentünk a gyerekért ki sem jöttek, vagy ha mégis, akkor is úgy, mintha szívességet tennének. Az én lányom olyan, hogy szinte mindenhol jól érzi magát, nem nagyon panaszkodott sosem. De itt folyamatosan mondta, hogy bántják őt, az óvónők meg le sem sz**ják. Sírt, hogy nem akar oviba menni. Az elején volt kapcsolattartás, a férjem volt bent, de csak a saját f**zságaikat szajkózták, még engem is próbáltak besározni előtte :D Mindenbe belekötöttek amibe csak lehetett. Másoknak a durva dolgokért egy szót sem szóltak. Egyszerűen ránk szálltak és kész. Többen is tudják bizonyítani. És mondom se előtte se utána nem volt probléma. Nem gondoljátok, hogy nem velem van a gond? Nekem aztán nem hobbim kiszúrni valakit és onnantól utálkozni. Sőt, mindig a békességre törekszem, de valakivel nem lehet sajnos.
2017. okt. 3. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Már csak azt nem értem, hogy mindezek után miért jár oda a gyereked?
2017. okt. 3. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi a célja a kérdésednek?

Ha a másik óvónőkkel nincs baj akkor mért tanácsolnák el a gyereked az oviból? Szerintem kicsit üldözési mániád van.

A szülők 99 %-a végig tudja csinálni az ovit nagyobb balhék és hatóságokhoz fordulás nélkül is.

Olvastam a sztoridat a szigetszentmiklósi facebook csoportban is, ahol többen azt írták h nekik semmi bajuk nem volt a két óvónővel.

Viszont ha ennyire nagy a baj akkor én se értem hogy járhat még mindig oda a gyereked. A mi ovinkban nincs olyan, h xy óvónő sose kerüljön a gyerek közelébe, mert van amikor helyettesítés van, van amikor ügyelet, így előbb-utóbb többé-kevésbé megismerik az összes óvónőt (nálunk 4 csoport van).

Szerintem most akkor ne csinálj semmit, ne köpködj többet az óvodára, főleg ne névvel és ne nyilvánosan mint ahogy azt tetted a facebook csoportban és akkor a kisebb gyereked zavartalanul járhat oviba.

2017. okt. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!