Körzetis óvoda eltanácsolhatja a gyereket?
Hatalmi harcok folynak. Köztem és a nagyobbik lányom volt óvónői között. De eléggé eldurvult. A nagyobbik lányom már iskolás, a kicsi jár még oda, de neki más óvónői vannak, akiket szeretünk.
Ilyen miatt akkor nem?
Hát feljelentettek. Amíg a gyerek odajárt addig meg a gyámügynél is... Elvetemültek a végtelenségig.
De ezért a gyereket nem tanácsolhatják el, ugye? Mert nem vele van a baj.
Az volt a baj, hogy mi év közben csöppentünk ide, eleve nem voltunk szimpatikusak. Ráadásul nem is nyaltam a feneküket mert ez nem stílusom. De eleve lekezelőek és undokok voltak velünk. Sok esemény történt, a végén már nem is köszöntünk egymásnak, de mielőtt még a gyerek iskolába ment volna, búcsú ajándékként felnyomtak a gyámon, hogy megmutassák, hogy ők kemény csajok ám, szimplán a hatalmuk fitogtatása végett. Egyértelműen meg lett állapítva, hogy túlkapás történt, én fel akartam volna jelenteni a fenntartónál, de azt a tanácsot kaptam, hogy ne tegyem, mert erről mindenki tudni fog és a gyerek fogja megszívni. A gyerek érdekében letettem erről, bár lehet jobb lett volna ha mégis megteszem. Azóta is ők támadnak egyébként. Én csak a véleményemet írtam le és hogy szénné szívattak minket. Még az eseménysorozatot sem, pedig megérdemelték volna.
Most meg mentek árulkodni az igazgatónőnek, mint valami gyerekek.
A kicsit azért írattam oda, mert egyrészt a munkahelyem miatt nem tudnám máshova vinni, autóm nincs. Másrészt a többiekkel nincs bajom, a többi óvónő kedves és normális, azzal a feltétellel írattam oda, hogy az a két nőszemély a közelébe sem megy. Ezt betartják szóval ilyen tekintetben nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!