Ha csak nátha miatt hiányzik az oviból, akkor is kértek orvosi igazolást?
Ilyenkor is kérek igazolást, illetve ami fontosabb: "közösségbe mehet" papírt. Enélkül ugyanis nálunk nem is viheted újra oviba.
Szerencsénk van, a dokinéni egy tündér, és hasonló esetben bedobja a postaládába, mikor megy hazafelé. :)
Esetleg hívd fel a rendelőt, hogy miújság, és hogy csak igazolást kérsz. Kiadják és kész.
Kedves első! Ha minden ilyennel orvoshoz vinném, egész életunk ott toltenénk. Vízszerű orrváladéka van, nem pedig zöld, sárga, ha gyulladása lenne nyilvám orvoshoz vinném...örülök hogy nem csak óvodai dolgozó vagy, de önjelölt orvos is...a mi gyermekorvosunk kimondottan kéri, hogy ha csak náthás, ne vigyük be a rendelőbe hogy elkapjon valamit...
Én az otthonülő lébecoló kistesós (mondták előre hogy a kistesósokat nem szeretik az ovónők de nem gondoltam hogy ennyire) tudod nem a s.eggem mereszteni ülök itthon hanem gyereket nevelek, aki majd a Te gyermeked is eltartja az adójából, ha közalkalmazott lesz...bocs hogy megteremtettem gyerekvállalás előtt hogy otthon maradhasska mindkettővel.
Kislányom benáthásodott, gyanítom hétfőre nem mehet oviba higy ne fertőzze a többieket
Náthás...de szerinted fertőz? Akkor miért is nem viszed orvoshoz? És miért én vagyok az önjelölt orvos???
Dolgozom már annyi ideje oviban,hogy meg tudjam állapítani egy gyerekről,hogy mikor náthás meg mikor vírusos igen.95%-ban a szülő vehemensen bizonygatja,hogy márpedig csak nátha,márpedig csak allergia,aztán 2 nap múlva 39 fokos lázzal hívom a szülőt,hogy legyen kedves jöjjön a gyerekért.Nem lébecolsz,nem ezt írtam,de azt hiszem van időd otthon kikúrálni a gyereket (még ha csak náthás is,két-három nap csak jót tenne neki,rendesen lenne fújva az orra,meleg tea stb stb) aki dolgozik az nem teheti meg...nem megsértődni kell,hanem belegondolni,miért is okoz nehézséget,hogy akár csak a náthás gyereket is otthon tartsd hogy teljesen helyre jöjjön.Persze tippem az van a miértre...
Ugyanebben a helyzetben vagyunk, nem vittük orvoshoz, itthon van feleségemmel és a kistesóval.
Mondjuk én azt se tudtam, hogy csak 3 napot igazolhat a szülő. De tényleg így lehet, mert a feleségem is pont 3 munkanapot gondolta itthon tartani. Azt gondoltam, ilyen hülyeség, hogy orvosnál várjon a gyerek két órát csak azért, hogy bizonyítsuk, nem bűnözőt nevelünk belőle, szóval azt hittem ilyen vaskalapos szabály csak iskolában van.
tudod nem a s.eggem mereszteni ülök itthon hanem gyereket nevelek, aki majd a Te gyermeked is eltartja az adójából, ha közalkalmazott lesz.
Na megszólalt az intelligencia...akkor te meg ennyire tartod a közalkalmazottakat.Rólam lehet véleményed,de semmivel sem vagy különb.Akkor erre írhatnám,hogy vigyed csak a beteg gyereked az oviba,a mondataid alapján lehet ott jobb dolga is van mint otthon,egy ilyen lenéző stílusú anya mellett,aki még gondoskodni sem akar róla normálisan.A pénzt azt persze előteremtetted...
Az én gyerekem meg nem a tiéd fogja eltartani abban biztos lehetsz...
De tényleg így lehet, mert a feleségem is pont 3 munkanapot gondolta itthon tartani. Azt gondoltam, ilyen hülyeség, hogy orvosnál várjon a gyerek két órát csak azért, hogy bizonyítsuk, nem bűnözőt nevelünk belőle, szóval azt hittem ilyen vaskalapos szabály csak iskolában van.
Magadat nem kell a kérdezőhöz hasonlítanod,mert a te feleséged otthon tartotta a gyereket.Nem az igazolás a lényeg,amit manapság puszira kiadnak hanem az,hogy ha megfúl a gyerek a takonyban akkor otthon marad 3 napot,rendbe jön és mehet.Mi sem kérjük az igazolást attól aki azt mondja taknyol a gyerek csüt-péntek nem jön,hadd lábaljon ki belőle,hétfőn jövünk.Attól kérjük akinek full beteg a gyerek,de a szülő cseszik elvinni mert neki kényelmesebb ha nem viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!