Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Első szülőire miben illik menni?

Első szülőire miben illik menni?

Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi.Miben illik első ovis szülőire menni? Egy ismerősöm szerint felér egy évnyitóval,szóval elegánsan...én meg térdig érő nadrágot akartam trikóval,papuccsal...Nem gondoltam,hogy ez ilyen " nagy valami". Ti mit gondoltok? Tapasztalatok? Ma van a szülői..
2017. jún. 15. 11:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég voltam, munkából estem be. Ahogy néztem, a többség is. Nagyon vegyes volt a megjelenés, de tényleg teljesen mindegy, hogy ki miben megy. A többség amúgy papucsban vagy szandálban volt. Az óvónők se öltöztek ki. Annyira nem figyeltem meg a ruhájukat, de talán farmer-póló volt rajtuk.

Tényleg tökmindegy, hogy mi van rajtad, a szülői nem hivatalos esemény ilyen értelemben. Bemutatkozik az óvoda, a dolgozók, aztán a házirendről, mindennapokról beszélnek. Őszintén szólva, én semmi olyat nem hallottam, amit józan paraszti ésszel ne lehetett volna kitalálni. Azon csodálkoztam kicsit el, hogy ősszel lesz majd egy szülői arról, hogy mit kell adni télen a gyerekekre. Azért nem értem, mert külön el kell mondani, hogy télen rétegesen, vastag kabátban küldjék be a gyereket, ne rövidnadrágban..?

2017. jún. 16. 06:45
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez az ovi mit fogsz csinalni a szallagavato elott?

Ahh tudom kered irjanak dresskodot a meghivora

Black tide :)

2017. jún. 16. 08:27
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Az eletben nem mentek rovidnadragban szuloire. Nem oda valo. Harom gyerekem van, rengeteg szuloin voltam mar.

Farmer, polo, ing, egyberuha stb.

2017. jún. 16. 10:50
 24/25 anonim ***** válasza:
mentem, bocsanat.
2017. jún. 16. 10:50
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 Nálunk az első szülői június végén volt. Ott igenis volt, aki rövidnadrágban vagy virágos nyári ruhában (térdig érő) volt.
2017. júl. 28. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!