Első szülőire miben illik menni?
1-es vagyok, a lábbeli nálunk amúgy is mindegy, mert a csoportszobába mezítláb kell menni (vagy cipőre húzható tutyiban).
Azaz le kellene, mert vannak szülők akik ezt letojják, és betrappolnak cipőben a szőnyegre. És nem a "rosszul öltözöttek" teszik...
2017. jún. 15. 12:45
Szia. Az első szülőire én így öltöztem fel: világos farme,top,blézer és egy balerina cipő. Szerintem nem lényeg milyen ruhába mész,mert nálunk is volt aki kisestélyiben volt éy volt aki meg lyukas melegítőbe kócosan. Tehát ilyenen ne stresszelj szerintem. :)
2017. jún. 15. 12:53
Normál utcai ruha. De mondjuk a papucs nem az.
2017. jún. 15. 12:54
8. vagyok
eszembe se jutott volna elgondolkodni azin mit vegyek fel
Abban mentem amiben voltam nem rongyokban jarok hetkozben sem
2017. jún. 15. 13:17
15/25 A kérdező kommentje:
8-as,először én sem filóztam igazán ezen.Aztán ma délelőtt összefutottam egy ismerős anyukával a póstán( rövid gatya volt rajtam trikóval),rákérdezetr,hogy ugye nem így akarok menni.(?)Elég jó a viszonyunk.Ő mondta,azt,hogy szerinte illik minimum térdig érő naciban\szoknyában,elegánsan,blúzban,,stb menni,mert ez is olyan mint majdnem egy évnyitó.Na mondom remek..így ütött szöget a fejemben,hogy talán mégsem így kellene megjelennem.Gondoltam megkérdezek másokat is 😊
Jezusom, felnott no vagy, azt csak tudod mi az hogy szuloi? Ulsz es jegyzetelsz amit mondanak. Magyarul: nem party es nem is estely. Ebbol kovetkezik: atlagos utcai viselet.
Szamomra maximalisan hihetetlen hogy olyan kerdesek vannak SZULOKTOL mint pl. hany centi szeles ovis zsakot vegyek, hany darab ravasalhato matricat vegyek, mit vegyek fel szuloire?!!? A totoalis gondolkodas-nelkuliseg, onallotlansag, minimalis jozan paraszti esz hianya. Mindig megfordul a fejemben, hogy nevelnek igy gyereket............
2017. jún. 15. 13:49
Kérdező, ne haragudj, megkérdezhetem, hol laktok?
2017. jún. 15. 13:53
18/25 A kérdező kommentje:
Huuuu kedves 16-is válaszoló,hogy te mennyire okos és tökéletes vagy,irigyellek ami3rt számodra minden evidens.Tudtommal ez az oldal azért van,hogy kérdezni lehessen,mégha az a kérdés,esetleg butácska is.Nem gondolnám,hogy emiatt le kellene szólni másokat amiért bizonytalanok magukban.Ettől még senki sem lesz jobb vagy rosszabb szülő! Utolsó válaszoló,Budapesten lakok.
Csak azért kérdeztem, mert kisebb településekről hallottam/olvastam már ilyet, most is nemrég, hogy pl egy anya ne vegyen fel rövidnadrágot, de Bp-en... Inkább az ismerősöd lehet egy picikét túlszabályozó típus (magam is az vagyok, de azért ennyire...) Az öltözködésnek egy a titka, hogy veled harmóniában legyen az öltözéked, te jól érezd magad benne, tudd viselni. Ez nem egy formális esemény, nincsen előírt szoknyahossz vagy alkalmi viselet.
2017. jún. 15. 14:06
Az első szülői marhára nem ünnepélyes dolog, nyugi. :) Ahogy a többiek is írták, normális ruhában menj és kész. Amúgy az iskolai évnyitó is csak a gyerekeknek ünnepélyes, a szülőknek nem kell kiöltözniük nálunk.
2017. jún. 15. 14:27
Kapcsolódó kérdések: