Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Első szülőire miben illik menni?

Első szülőire miben illik menni?

Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi.Miben illik első ovis szülőire menni? Egy ismerősöm szerint felér egy évnyitóval,szóval elegánsan...én meg térdig érő nadrágot akartam trikóval,papuccsal...Nem gondoltam,hogy ez ilyen " nagy valami". Ti mit gondoltok? Tapasztalatok? Ma van a szülői..
2017. jún. 15. 11:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

1-es vagyok, a lábbeli nálunk amúgy is mindegy, mert a csoportszobába mezítláb kell menni (vagy cipőre húzható tutyiban).

Azaz le kellene, mert vannak szülők akik ezt letojják, és betrappolnak cipőben a szőnyegre. És nem a "rosszul öltözöttek" teszik...

2017. jún. 15. 12:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az első szülőire én így öltöztem fel: világos farme,top,blézer és egy balerina cipő. Szerintem nem lényeg milyen ruhába mész,mert nálunk is volt aki kisestélyiben volt éy volt aki meg lyukas melegítőbe kócosan. Tehát ilyenen ne stresszelj szerintem. :)
2017. jún. 15. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:
11%
Normál utcai ruha. De mondjuk a papucs nem az.
2017. jún. 15. 12:54
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

8. vagyok

eszembe se jutott volna elgondolkodni azin mit vegyek fel

Abban mentem amiben voltam nem rongyokban jarok hetkozben sem

2017. jún. 15. 13:17
 15/25 A kérdező kommentje:
8-as,először én sem filóztam igazán ezen.Aztán ma délelőtt összefutottam egy ismerős anyukával a póstán( rövid gatya volt rajtam trikóval),rákérdezetr,hogy ugye nem így akarok menni.(?)Elég jó a viszonyunk.Ő mondta,azt,hogy szerinte illik minimum térdig érő naciban\szoknyában,elegánsan,blúzban,,stb menni,mert ez is olyan mint majdnem egy évnyitó.Na mondom remek..így ütött szöget a fejemben,hogy talán mégsem így kellene megjelennem.Gondoltam megkérdezek másokat is 😊
2017. jún. 15. 13:33
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Jezusom, felnott no vagy, azt csak tudod mi az hogy szuloi? Ulsz es jegyzetelsz amit mondanak. Magyarul: nem party es nem is estely. Ebbol kovetkezik: atlagos utcai viselet.

Szamomra maximalisan hihetetlen hogy olyan kerdesek vannak SZULOKTOL mint pl. hany centi szeles ovis zsakot vegyek, hany darab ravasalhato matricat vegyek, mit vegyek fel szuloire?!!? A totoalis gondolkodas-nelkuliseg, onallotlansag, minimalis jozan paraszti esz hianya. Mindig megfordul a fejemben, hogy nevelnek igy gyereket............

2017. jún. 15. 13:49
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ne haragudj, megkérdezhetem, hol laktok?
2017. jún. 15. 13:53
 18/25 A kérdező kommentje:
Huuuu kedves 16-is válaszoló,hogy te mennyire okos és tökéletes vagy,irigyellek ami3rt számodra minden evidens.Tudtommal ez az oldal azért van,hogy kérdezni lehessen,mégha az a kérdés,esetleg butácska is.Nem gondolnám,hogy emiatt le kellene szólni másokat amiért bizonytalanok magukban.Ettől még senki sem lesz jobb vagy rosszabb szülő! Utolsó válaszoló,Budapesten lakok.
2017. jún. 15. 14:02
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Csak azért kérdeztem, mert kisebb településekről hallottam/olvastam már ilyet, most is nemrég, hogy pl egy anya ne vegyen fel rövidnadrágot, de Bp-en... Inkább az ismerősöd lehet egy picikét túlszabályozó típus (magam is az vagyok, de azért ennyire...) Az öltözködésnek egy a titka, hogy veled harmóniában legyen az öltözéked, te jól érezd magad benne, tudd viselni. Ez nem egy formális esemény, nincsen előírt szoknyahossz vagy alkalmi viselet.
2017. jún. 15. 14:06
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Az első szülői marhára nem ünnepélyes dolog, nyugi. :) Ahogy a többiek is írták, normális ruhában menj és kész. Amúgy az iskolai évnyitó is csak a gyerekeknek ünnepélyes, a szülőknek nem kell kiöltözniük nálunk.
2017. jún. 15. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!