Átiratás másik csoportba?
Imádja a lányom. :)
Kíváncsi vagyok, mit mondasz a gyereknek, fujj, bácsit nem, inkább megyünk máshova?
Nem rólad írták, hogy a pénzért szülsz, sem azt, hogy büdös neked a munka. Ezek példák voltak arra, hogy valaki előítéletesség miatt negatív, esetleg pozitív és adott esetben hamis dolgokat mond embertársaira. Mondjuk a 8 gyerekes anyára az előzőket. Lehet hogy igaz rá, lehet hogy nem, de pusztán abból, hogy hány gyereke van természetesen nem lehet következtetést levonni.
A gerinctelen kicsit erős volt, gondolom arra utal, hogy nem nyíltan vállalni a véleményedet.
Egyébként tanító bácsi már jöhet, vagy ott is a nőkhöz ragaszkodsz?
utolsó, akkor tartsa otthon a szoknyája mellett hogy ne érintkezhessen a csúnya rossz gonosz férfiakkal még véletlenül se..és csak jelzem, te se a kérdésre válaszoltál..miért is nem? Hm?
És tévedsz, én például nem vagyok előítéletes.
Mennyire örülnék, ha óvóbácsikhoz kerülne a gyerekem, egy plusz férfihoz tudna kötődni, szinte csak nők veszik körül..
Mondd el, hogy maradi ember vagy, óvónéniket szeretnél tudni a gyereked mellett. Figyelembe fogják venni a kérésedet, biztos van olyan, aki óvóbácsiért lobbizik.
A bölcsiben, ahova a gyerekem jár, dolgozik egy férfi gondozó, sajnos nem a gyerekem korcsoportjara vigyáz, hanem a kisebbekre.
Rendes srácnak látszik, sokkal türelmesebben szólt rá a gyerekekre az udvaron, mint egy két gondozónő. Én is kicsit maradi vagyok, megnéztem volna az arcát pelenkázáskor, kicsit furcsa nekem is, de inkább jó értelemben, mint rosszban.
A beíratáskor nem kérdezték hogy melyik csoportot szeretnéd?
Többes számban írod az óvóbácsikat-akkor két bácsi van, egyáltalán nincs néni? Vagy egy bácsit sem akarsz?
Szerintem csak őszintén. Menj be az vezetőhöz, mond el a problémádat, aztán vagy lehet cserélni vagy nem, veszteni valód nincs.
Ha annyira nem tetszik még mindig lehet másik ovit keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!