Volt olyan, hogy gyermeked új ovis jelet kapott, mert áttették másik csoportba?
Ha arra gondolsz, nem-e lehet átrajzolni a jelet kis kiegészítéssel, azt kell mondjam tv-jelből nehéz bármit is kihozni.
Másik gyermekemnél is volt egyszer csoportváltás (nem ebben az oviban), mégse kapott új jelet.
Kedves második válaszoló, akkor nektek szerencsétek van. Itt abszolút nincs semmi rugalmasság. Más téren sem...
Az a jel a másik csoporté és kész. Oldjam meg. Csak azt nem tudom jövőre újra megteszik velünk?
arra gondoltam, igen!...:-(
tv jelbol igen nehez barmit gyartani, max hazikot...
azt remeltem mondjuk alma...es akkor lehetne piros alma es zold alma, de igy igen macera...:-( milyen uj jelet kapott?
Azért ez nagy kitolás a szülővel, én is fel lennék háborodva! Nem irigyellek! :(
Nálunk szerencsére maradt a régi jele.
Mi lett most a jele?
Köszönöm, hogy írtatok. Az új jele esernyő, de végül is mindegy, rendelni fogok előre elkészített jeleket és majd felvarrom.
Mondhatnám, hogy ennyit kibírok... Csak az a baj, hogy természetesnek veszik, hogy bármit megtehetnek.
Például ráírtam a gyermekem nevét a benti szandálra, a talp részre. Erre ők, mivel nem látták, az új Elefanten szandálra kívülről, a felső részre, alkoholos filccel ráfirkálták a nevét. Lepedőjét is összefirkálták, mert szerintük túl kicsi a név, amit én tettem rá.
Már nem is merek venni pici felvasalható ovis jeleket, mert úgyse látják meg, tök felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!