Átiratás másik csoportba?
Szerintem egy ovobacsi tok jopofa :) A gyerekek sokszor hamarabb megnyilnak egy vicces ovobacsinak mint egy nonek. Pl. en gyerkocom a kollegaim kozul es barataim kozul is a sracokkal baratkozott ossze hamarabb pedig a lanyok is kedvesek vele.....
Egyebkent bocsesz de mit szolsz azokhoz az eloiteletekhez hogy "halomra szulunk egymas utan sok gyereket", gondolom az meg neked esne szarul ha azzal jonne barki hogy a segely miatt szultel ennyit vagy mert budos a munka....szoval szerintem szabadulj meg a magad eloiteleteitol!
Nah látod, a 11-es teljesen jól mutatta be az előítélet fogalmát. Pontosan ez az. Ezt akarta érzékeltetni. Nincs se tudása, se tapasztalata rólad és véleményt mond. Te ugyanezt teszed az óvóbácsikkal. Nem ismered őket, nem járt a csoportjukba a gyereked, de már nem akarod, hogy ők legyenek a pedagógusai.
De ha nem akarod, hogy oda járjon a lányod, akkor menj be az oviba és mond el a problémádat. Lehet, hogy az óvodavezető azt mondja, hogy semmi gond, más meg abba a csoportba kérte magát, cserélhettek. De az is lehet, hogy azt mondja, hogy nem, mert nincs erre lehetőség.
Kérdező ritka bajos ember lehetsz. Úgy ítélkezel hogy nem ismered őket, de azt kikéred ha rólad alkot valaki ugyan annyi ismerettel véleményt. Keress másik óvodát, vagy vidd magánba, ott úgy ugrálnak ahogy te fütyülsz. minden más esetben az ez van ezt kell szeretni elv érvényesül. És igen, az az apja, akinek sokkal kevesebb tapasztalata és gyakorlata van a gyerekneveléssel kapcsolatban mint az óvóbácsiknak.
Gondolj bele, neked hogy esne ha pl azért nem kapnál meg egy munkát, amiben amúgy nagyon jó vagy, mert hogy te csak egy nő vagy, egy férfi biztosan jobban csinálja. És mindezt úgy hogy nem beszéltek veled, nem ismernek téged...
"Magamat sem tudom elképzelni,hogy nap végén az óvóbácsival,tehát egy férfival beszélem meg a 3 éves lányom napját."
A nőgyógyászoddal meg tudod beszélni a hüvelyi dolgaidat? A gyerekorvossal a gyerek napját? Stb...
Elég sok férfi van olyan szakmában, ami gyerekekkel foglalkozik (és egyik sem pedofil). TomPetiről és az Alma együttesről ne is beszéljünk.
udom senki nem ismer,de egy nagyon kedves család vagyunk és szamomra új volt ez a fajta hangnem
Csak annyira ismerünk, mint te az óvóbácsikat, akikről te is látatlanba ítélkezel. Jaa hogy csak neked szabad? Hát őszinte leszek, nekem a kedves emberről biztos hogy nem te jutnál eszembe, rég láttam ilyen korlátolt és előítéletes embert. DE tényleg, remélem hogy akkor a gyerekorvosod, a nőgyógyászod, és a főnököd is nő..sőt, a boltban is ahhoz a kasszához állsz amelyiknél nő dolgozik. Kérdező, remélem nincsen fiad, mert ha tegyük fel ő óvóbácsi akarna lenni vagy hasonló "nőies" szakmát választani, képes lennél a korlátoltságoddal összetörni az álmát.
Remélem sikerül másik csoportba kérned a gyereked, de csakis szerencsétlen óvóbácsik miatt, hogy ne verje őket veled a sors...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!