Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tehetnék? Óvodában dolgozo...

Mit tehetnék? Óvodában dolgozom, s van egy gyerek aki talán túlságosan szeret, és szerintem ennek anyuka nem örül. Többi lent.

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy én minden gyereket nagyon szeretek, és hála Istennek engem is szeret mind. Nincs olyan nap, hogy ne öleljenek, pusziljanak meg vagy én őket. Ez szerintem normális. Viszont van egy gyerek, aki otthon is állandóan rólam beszél,(persze mástól is hallom hogy sokat beszélnek rólam, meg ezt mondtam, azt mondtam, megcsináltam a haját sb..) de ez a gyerek meg alig várja hogy elteljen a hétvége, mert akkor láthat, velem lehet stb..és nem mondta ugyan anyuka, de mostanában nem olyan beszédes velem mint eddig, meg mikor reggel jönnek, egyből a nyakamba ugrik, és szerintem ezt nem nézi most már jó szemmel... és tett is egy-két olyan megjegyzést, mikor a gyerek ölelt meg xy néni így meg úgy, hogy JAJJ OTTHON IS MINDIG EZT HALLGATOM H XY NÉNI ÍGY ÚGY STB...

MOST ÉN MIT TEGYEK? Kivételezésről nincs szó, mert mondom h mind szeret,meg mondják is a szülők h nagyon szeretnek stb...de ez vmiért jobban...amivel nem lenne bajom, csak azzal h otthon is ez megy....

2017. máj. 2. 17:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Úgy lesz, ahogy kedves utolsó írtad..bár már elkezdtem:) csak sajna olyan válaszok voltak, h anyukám nem szokott ölelgetni, meg puszilgatni, csak néha megölel..apa szokott..anya szigorú, semmit sem enged, ingerült stb..persze én erre mindig mondom, hogy hát a múltkor is megengedte ezt meg azt, meg milyen szép autót vett neked, mert nagyon szeret stb...próbálok én ebbe az irányba menni, de nem egyszerű munka, és ugye ott van még a többi 29 gyerek is akivel foglalkozni kell...nem könnyű hivatás de szeretem:)

ja és ez már szerintem nem csupán "hepp" a gyerek 7 éves, és nagyon értelmes...

még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat!!!

2017. máj. 3. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem egyértelmű, hogy anyuka rosszallóan mondta volna. Szerintem ne csinálj semmit másképp.
2017. máj. 3. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A "hepp" szót nem a gyerekre, hanem az anyukára írtam, amennyiben tényleg pusztán ilyesmi miatt féltékeny rád.

Nem tudom, megint melyik ökör troll pontozgat össze-vissza.

2017. máj. 3. 22:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam:) És nagyon köszönöm a válaszokat:) én igazából tényleg csak a dolgomat végzem és szeretem a gyerekeket...hát bízom benne h anyuka nem rosszindulatból mondta, csak nekem úgy jött le, de inkább én tévedjek..mindenesetre annyi hogy tényleg, ha szóba kerül dicsérgetem az anyukát a gyereknek, de nem fogom elutasítani se az ő se a más gyerek közeledését, és ugyanúgy megölelem, megpuszilom:)
2017. máj. 4. 10:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Valószínű h félreértettem és nagyon örülök:) Anyuka úgy tett,hogy ha én nem lennék a csoportban a gyereket biztos másik helyre íratná:) Mert miattam szeret járni:) hát ha féltékeny lenne stb.nem mondta volna ezt ki..és nagyon rendes volt és beszélgetett is:) szóval megnyugodtam...:)
2017. máj. 8. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Örülök. :) Mondtuk itt többen is, hogy beszélj vele. ;)
2017. máj. 9. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönök mindent, megkönnyebbültem:)
2017. máj. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!