Ti mit tennétek? Óvodai problémák.
A miénk egy bölcsi-ovi egyben intézmény. A fiam a bölcsis csoportba jár, ősszel vált a nagyobb csoportba. Összesen 4 csoport van, 2 kicsi, 2 nagy. Az elején elhangzott, hogy a csoportok párhuzamosan futnak, az 1-esből a 3-asba mennek a gyerekek, a 2-esből a 4-esbe.
Na most az egyik anyukának nem tetszett a rendszer, és bekavart, hogy az ő ikrei a 2-esből a 3-asba menjenek. Így persze nagyon úgy néz ki, hogy az én fiamnak ott nem lesz hely, és a másik csoportba kerül, viszont így elszakad a barátaitól, és az eddigi csoporttársaitól.
Tennétek valamit, megkockáztatva, hogy ti lesztek a "rosszak", és utána nem lesz ugyanolyan a kapcsolat a vezetővel?
Hozzátenném, az én fiam nem az a "berohan, és mindenhol jól érzi magát" típus.
Köszönöm a sok választ. Én is attól tartok, hogy ugy fogok járni, ahogy az utolsó előtti írta, de azért megprobálom. Veszekedni nem akarok, inkább érveket gyűjtök.
Járunk egy fejlesztőbe, onnan is igyekszem véleményt hozni, hogy a fiamnak szüksége van az állandó környezetre. Legalábbis amennyire lehet. Még egyszer köszönöm a segítséget!
Ezt én sem hagynám annyiban! Igenis ragaszkodnék én is ahhoz, amit szeretnék.
Szerintem egyszerűen jelentsd ki nyugodt hangnemben, hogy márpedig a fiad abba a csoportba megy!
Amúgy Előttem már leírtak mindent!
Ne hagyd magad kérdező! Nem kell veszekedni, csak ne légy mulya (muja) , légy határozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!