Óvodai problémák? Mit tennétek?
Ma az óvónő rászólt a férjemre hogy jöhetne előbb a gyerekekért, mert szólt Neki a ügyeletes ovónő hogy későn megy.
Férjem 4 és negyed 5 között ér oda, később soha.
Én itthon vagyok a legkisebbel, de nincs 2 kocsink, pedig csak így lenne megoldható hogy én előbb menjek értük, férjem meg a munka miatt nem jöhet el előbb...
Az ovónő még egy olyan szöveget is letolt neki, hogy hát az anyukák nem is maguknak szülik a gyereket, mert a gyeden lévő anyukák akik az ovihoz közel laknak sem mennek el előbb a gyerekekért, hanem ott hagyják őket végig az oviba...hozzá tette hogy nem nekünk szól ez, (de akkor kérdem miért osztja meg velünk???)
Komolyan eddig is pokróC stílusa volt a nőnek, de most kiverte a biztosítékot.
Arra gondoltam hogy felhívom az ovodavezetőt hogy tényleg ekkora probléma hogy így megyünk a gyerekekért ?
Meg megmondom az ovónőnek hogy beszélni akarok vele is erről a stílusról, mert ez nekem nem tetszik...
ha meg nem tudunk megegyezni én nem akarom hogy egy ilyen ember legyen a gyerekeimmel.....akkor inkább elhozom őket az oviból...
Szerintetek ez hülyeség ? hagynom kellene és úgy tenni mintha minden okés lenne ?
Ti mit tennétek?
(köszi hogy elolvastátok !)
az, hogy felhívod szerintem nem jó. miért nem tudsz bemenni beszélni? nem tud telefonálgatni mialatt 20-30 gyerekre figyel.
én 6 órában dolgozom, f4-hn4-re érek oda a gyerekért. olyankor még az összes olyan gyerek ott van akinek az anyukája gyeden van a gyerekkel, szóval nálunk is ez van, a dolgozó szülők gyerekeiért előbb mennek. nem gondolom, hogy ez baj, de nekem is furcsa, már többször gondolkodtam azon, hogy miért van így? bár a kistesó biztos alszik, tán azért, nem tudom.
pusztán kíváncsiságból, miért nem tudsz gyalog érte menni? annyira messze van nálatok az ovi? mondjuk mi lakótelepen lakunk, szóval nálunk ez sem opció mert mindenki max 10 percre lakik gyalog :)
én az ovoda vezetőt gondoltam felhívni hogy megkérdezzem tényleg ekkora probléma ha 4 után megy kicsivel a férjem ??
lehet ő nem is tudja hogy a szülők noszogatva vannak ....
tisztában van a helyzetünkkel, ennek ellenére szólt...
gyerekek sem szereik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!