Óvodai problémák? Mit tennétek?
Ma az óvónő rászólt a férjemre hogy jöhetne előbb a gyerekekért, mert szólt Neki a ügyeletes ovónő hogy későn megy.
Férjem 4 és negyed 5 között ér oda, később soha.
Én itthon vagyok a legkisebbel, de nincs 2 kocsink, pedig csak így lenne megoldható hogy én előbb menjek értük, férjem meg a munka miatt nem jöhet el előbb...
Az ovónő még egy olyan szöveget is letolt neki, hogy hát az anyukák nem is maguknak szülik a gyereket, mert a gyeden lévő anyukák akik az ovihoz közel laknak sem mennek el előbb a gyerekekért, hanem ott hagyják őket végig az oviba...hozzá tette hogy nem nekünk szól ez, (de akkor kérdem miért osztja meg velünk???)
Komolyan eddig is pokróC stílusa volt a nőnek, de most kiverte a biztosítékot.
Arra gondoltam hogy felhívom az ovodavezetőt hogy tényleg ekkora probléma hogy így megyünk a gyerekekért ?
Meg megmondom az ovónőnek hogy beszélni akarok vele is erről a stílusról, mert ez nekem nem tetszik...
ha meg nem tudunk megegyezni én nem akarom hogy egy ilyen ember legyen a gyerekeimmel.....akkor inkább elhozom őket az oviból...
Szerintetek ez hülyeség ? hagynom kellene és úgy tenni mintha minden okés lenne ?
Ti mit tennétek?
(köszi hogy elolvastátok !)
teljesen össze zavart ez az egész,
nem tudom hogy a gyerekek mit szólnának ha hirtelen csoportot kellene váltaniuk, de abban sem vagyok biztos hogy jó-e hogy ilyen rossz indulatú, igazság bajnoka óvónő van velük...
a másik óvónő egy tündér, igazi tyúkanyó, míg ez az óvónő nagyon érdekes stílusú....
este a férjemmel megbeszéljük a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!