Egy ovodai dajka milyen legyen oltozesben?
Gondolom nagy logo fulbevalok es nagy nyaklan c ne stb ilyenekre gondolok
Festes? Koromlakk?szem arc festek?
Ez óvoda függő
Nincs rajtam smink nem festem a hajam
Van rajtam pár tetoválás .. Ennyi
Senkit nem érdekel 😄 Láttak már ilyet a gyerekek..
Engem nem zavar ezek közül semmi sem ( egyébként most nem is tudnék példát mondani arra hogy mi " borítana" ki ilyen esetben)
A gyerek úgy is lát ilyet, sőt mi több én is sminkelek lakkozok stb.... Ez nem hiszem h olyan nagydolog lenne.
Az ékszerek pedig ha a dajkát nem zavarják ( belekap a gyerek, meghúzza stb) nekem mindegy mit visel.
A dajkák szoktak popót is mosni, ha szükséges esetenként, engem emiatt zavarna mondjuk ha a dajkának hosszú körme van.
Viseljen széles mosolyt, építsen bizalmat. Mutasson jó példát a gyerekeknek. Pl ne dohányozzon, ne legyen füstszagú. Szerintem az ékszerek fizikai munka esetén nem a legszerencsésebbek, de aki tudja viselni, annak mindegy. Azért az ízlésficamot ne a munkahelyen élje ki senki, az max művész szakmákban megy el, szerintem.
Szép, ápolt nőies. Öltözéke is lehet csinos, csak ne zavarja a munkában. (mondjuk ne miniben legyen)
Smink, ápolt körmök egy igényes nő része..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!