Mennyit tettél férre ovi kezdésre?
Nekünk sem kellett külön e célból félrerakni. De amit meg kellett vennünk: benti váltó cipő, tornacipő, oviszsák. Én úgy számoltam, hogy napi két alsógatyója legyen a fiamnak, egy rajta, egy pedig a zsákjában, amit,ha nem használta el, kétnaponta hazavittem átöblíteni. Ugyanígy zoknikból, trikókból. Szval fehérneműből jól bevásároltam.
Pólóból szintén sokat vettem (napi kettővel számoltam), mert könnyen koszolódik, leeszi, leönti, kézmosásnál összevizezi, lepisili stb. És nadrágokból is kb. 10 darabbal készültem, ezek között van farmer, szabadidőnadrág, kord, vászon, szval változatosan. És az a tapasztalatom, hogy az elején kellett is ennyi ruha, amíg a fiam belejött a dolgokba. Pulcsikra nem stresszeltem rá nagyon, mert meleg van az oviban télen is, pulcsi csak az odaúton meg az udvaron van rajta.
Összességében 20-30 ezret költöttem a fiam ovikezdésére, ebben benne van a tisztasági kezdőcsomag, az elsö két havi csoportpénz, vmint egy külön összeg, amit a kézműves kellékekre fordítanak az óvónők (kézműves ovi, fantasztikus alkotásokat készítenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!