Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyit tettél férre ovi...

Mennyit tettél férre ovi kezdésre?

Figyelt kérdés
Mik azok akimekt mindenkép meg kell venni ovi kezdésre? Ezekre kb. mennyit tettél férre előre/mennyit költöttél?
2017. márc. 21. 18:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

Nekünk sem kellett külön e célból félrerakni. De amit meg kellett vennünk: benti váltó cipő, tornacipő, oviszsák. Én úgy számoltam, hogy napi két alsógatyója legyen a fiamnak, egy rajta, egy pedig a zsákjában, amit,ha nem használta el, kétnaponta hazavittem átöblíteni. Ugyanígy zoknikból, trikókból. Szval fehérneműből jól bevásároltam.

Pólóból szintén sokat vettem (napi kettővel számoltam), mert könnyen koszolódik, leeszi, leönti, kézmosásnál összevizezi, lepisili stb. És nadrágokból is kb. 10 darabbal készültem, ezek között van farmer, szabadidőnadrág, kord, vászon, szval változatosan. És az a tapasztalatom, hogy az elején kellett is ennyi ruha, amíg a fiam belejött a dolgokba. Pulcsikra nem stresszeltem rá nagyon, mert meleg van az oviban télen is, pulcsi csak az odaúton meg az udvaron van rajta.

Összességében 20-30 ezret költöttem a fiam ovikezdésére, ebben benne van a tisztasági kezdőcsomag, az elsö két havi csoportpénz, vmint egy külön összeg, amit a kézműves kellékekre fordítanak az óvónők (kézműves ovi, fantasztikus alkotásokat készítenek).

2017. márc. 21. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Semennyit. Nem vásároltam nekik külön erre a célra ruhákat, mivel amúgy is vállalhatóakban járnak, nyilván évszakváltáskor gyakran kell új garnitúra, de ez ovitól független. Hogy mi kell, azt majd szülőin elmondják, valószínűleg ágynemű, tisztasági csomag, váltócipő, ilyesmi, egyik sem egy akkora kiadás, amire hónapokig spórolni kéne.
2017. márc. 22. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
Én se tettem félre, viszont elkezdtem kicsit duzzasztani a lányom ruhatárát, hogy legyen mindenből jó sok, váltónak, bentinek. Majd ha megmondják mi kell még elmegyünk a lányommal vásárolni egyet, hogy válasszon magának pl. cipőt.
2017. márc. 22. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem tetem félre ,mert ruha ugy is kell,cipőből kell több kell egy benti cipő vagy benti szandál ,illetve torna órára kell torna cipő ,torna ruha .az ovikban van havi fix költség mint az ebéd pénz ,minden más költséget a szülöin beszéltek meg csoportal és az óvónőkel.mivel minden ovi más és más .
2017. márc. 22. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tettem félre semennyit. Vettem 8000-ért egy szupinált szandált bentinek, hátizsákot kapott előtte rokonoktól névnapra, ágyneműhuzatot 4000ft-ért vettem, zsákot 900ft-ért-ebben tartja a váltóruhát az oviban, új fogkefe és pohár 1000ft, ovisjel.hu-n vettem 2 csomag jel matricát a ruhákhoz 2000ft-ért, kínaiban vettem kicsi kéztörlőt gyerekmintásat 500ft és kb ennyi. Mást nem kellett venni, ruhái voltak, cipője volt.
2017. márc. 23. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!