Pólóra csak kabátot adsz a gyerekedre?
Szokták az ovitokban póló + kabátban kivinni a gyerekeket az udvarra? Magamtól eszembe se jutna így öltöztetni a gyereket. Miért nem adják rájuk a pulcsit és viszik ki a kabátot, ha nem kell leveszik alapon?
Az én gyerekem széldzsekiben jár, abban egy polár réteg van csak belül - ez szerintem egy pólón lifegve nem túl sok a 9-11 fokban.. persze a nyaka is kint volt. Reggel meleg pulcsi + sál kombó volt rajta a 4 fokban, kimenősnek egy vékonyabb pulcsit hagytam ott, aminek magasan záródik a nyaka. Szóval másnàl, hogy van? Reggel 4 fok, délben 9-14 fokot írnak holnapra is. A gyerek mondta, hogy a tavaszi cipőt is szóvá tetté, mármint annak hiányát. Ma örültem neki, hogy nem azt adtam rá, mert délután a jàtszótéren a saját lábam lefagyott a tavaszi cipőben egy óra alatt.:-(
Dechatlonban vettünk széldzsekit, béleltett póló + cipzáros felső volt alatta, reggel sál + sapka.
Cipőből félcipő de túra cipő, magas szárú szintén dechatlonos, vastagabb zokni.
Decemberben és januárban is volt 3-4-5 fok, teszem fel, nem adtál rá szélkabátot, tél lévén. Attól, hogy március van, még vannak ilyen hideg napok, amikor rá kell adni még a télit.
Szerintem nincs gond a póló és téli kabáttal. Mivel délutánonként lehet melegebb, én viszem magammal a szélkabátját is, beteszem és szólok az óvónőnek hogy ott van, ha úgy ítéli meg, hogy elég.
Szeldzseki ebben a hidegben?
Nyolc eves fiam polo, pulcsi, vastag kabat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!