Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Pólóra csak kabátot adsz a...

Pólóra csak kabátot adsz a gyerekedre?

Figyelt kérdés

Szokták az ovitokban póló + kabátban kivinni a gyerekeket az udvarra? Magamtól eszembe se jutna így öltöztetni a gyereket. Miért nem adják rájuk a pulcsit és viszik ki a kabátot, ha nem kell leveszik alapon?

Az én gyerekem széldzsekiben jár, abban egy polár réteg van csak belül - ez szerintem egy pólón lifegve nem túl sok a 9-11 fokban.. persze a nyaka is kint volt. Reggel meleg pulcsi + sál kombó volt rajta a 4 fokban, kimenősnek egy vékonyabb pulcsit hagytam ott, aminek magasan záródik a nyaka. Szóval másnàl, hogy van? Reggel 4 fok, délben 9-14 fokot írnak holnapra is. A gyerek mondta, hogy a tavaszi cipőt is szóvá tetté, mármint annak hiányát. Ma örültem neki, hogy nem azt adtam rá, mert délután a jàtszótéren a saját lábam lefagyott a tavaszi cipőben egy óra alatt.:-(

2017. márc. 7. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Dechatlonban vettünk széldzsekit, béleltett póló + cipzáros felső volt alatta, reggel sál + sapka.

Cipőből félcipő de túra cipő, magas szárú szintén dechatlonos, vastagabb zokni.

2017. márc. 7. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Az oviban nem jellemző hogy a szülők egyéni kéréseit figyelembe vennék.Mondjuk ma úgy is hideg volt a széldzsekihez ahogy reggel vitted.Mi télikabátot húztunk.Adj a kisgyerekre télikabátot amikor ilyen pocsék idő van.Szerintem semmi gond a póló-télikabát kombinációval.Tizenvalahány fokokban teljesen rendben van.Ha még pulcsit is húz,megsül.Akkor adj rá széldzsekit,amikor olyan az idő,hogy az is elég pólóval.
2017. márc. 7. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Decemberben és januárban is volt 3-4-5 fok, teszem fel, nem adtál rá szélkabátot, tél lévén. Attól, hogy március van, még vannak ilyen hideg napok, amikor rá kell adni még a télit.

Szerintem nincs gond a póló és téli kabáttal. Mivel délutánonként lehet melegebb, én viszem magammal a szélkabátját is, beteszem és szólok az óvónőnek hogy ott van, ha úgy ítéli meg, hogy elég.

2017. márc. 8. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeldzseki ebben a hidegben?

Nyolc eves fiam polo, pulcsi, vastag kabat.

2017. márc. 8. 09:55
 5/7 A kérdező kommentje:
A réteges öltözködés híve vagyok, magam sem veszek fel pólóra télikabátot. Eszembe se jutna. A széldzseki alatt bundás meleg pulcsi volt, napközbenre szoktam vinni udvarosnak vékonyabb pulcsit. Egyébként azt mondta a gyerek, hogy szóvá tették, hogy tavaszi kabát, tavaszi sapka, tavaszi cipő kell már. De tanulva a dologból, ma a vastag kabátban vittem és a téli cipőben. Nem szeretem ezt az időt. Köszönöm a válaszokat, akkor csak nekem furcsa a téli kabát a pólóra. :-) Majd megszokjuk.
2017. márc. 8. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Én ruhára pulcsit,és vékony tavaszi kabátot adtam ,és tavaszi turacipöt.oviba polora kabátot adnak és ugy menek ki ,lányom is mondta már.
2017. márc. 8. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
póló, plusz kapucnis felső, télikabát. oviban nagyon meleg van, ott pólóban vannak, ha melegebb idő van és kimennek, akkor csak a pólóra húzzák a nagykabátot. Van még egy plusz melegítőnaci, amit a legginsre húz fel, amikor kimennek
2017. márc. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!