Bélelt cipőt és téli kabátot mikor adtok a gyermekre?
Figyelt kérdés
Elvileg most 8 fok van nálunk, de elég hidegnek érzem :(
Van egy d.d.step bőrcipője azt szokta még hordani.
Eddig vastagpulcsi+pufimellény.
Kíváncsi lennék ilyen időben mit adtok a gyerekre.
2013. nov. 4. 06:54
1/4 anonim válasza:
Én télen, amikor én is felveszem. Ilyen időben még nem. Mondjuk átmeneti kabát + edző amiben a fiam jár.
2/4 anonim válasza:
Én is polárpulcsit+pufimellényt vagy átmeneti kabátot.
Cipőben eddig magasszárú bőr tornacipőt viselt, de azt már hidegnek érzem (már nekem is fázott a talpam tornacipőben), így most olyan bakancsot visel, ami minimálisan bélelt belül.
Szerintem a ti cipőtök is jó még most. Én is vettem egy d.d.steppet, de az már nagyon bélelt, azt pár fok alatt fogom ráadni.
3/4 anonim válasza:
Polár melegitö szett ,alata legings ,hosszu ujju polo sport cipö,összi kabát ,bélelt cipö,téli kabát majd ha olyan hideg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!