Az oviban nem lehet csillámtetkó a gyereken? Az óvónők azt mondták mossuk le.
Figyelt kérdés
Az alkarján van egyébként, de látszik mert fel szokta tűrni a ruhaujját. Hétvégén csináltuk neki otthon.2017. febr. 2. 14:08
11/17 anonim válasza:
Na ezek azok a kérdések, ahol eldöntheted, hogy érdemes-e személy szerint neked harcolnod azért, hogy úgy legyen, ahogy neked tetszik, és potenciálisan a gyerekedet szívatod vele, vagy lenyeled a dolgot, és szépen bólogatsz. Biztos el tudnád érni, hogy ne szóljanak érte többet, de megéri? (Nekem is örök dilemma)
12/17 anonim válasza:
Az én kisfiam bölcsis,ott se szóltak érte,ahogy a nagyobbik fiamnál se,aki ovis.
Miért kéne lemosni?
13/17 anonim válasza:
En a helyedbe rákérdeznék hogy tényleg probléma e..?
Az ovónőket sem értem ha valami zavarja őker akkor azt mondják meg a szülöknek..
14/17 anonim válasza:
Nálunk ezèrt nem szólnak, nem is èrtem mièrt gond egy ovis gyerek csillámtetkója. Azt sem èrtem, mièrt nem neked szólnak, ha gondjuk van vele? Èn rákèrdeznèk, nem kötözködèskèppen, de mondják meg mi a helyzet ès mièrt. Ha ez valami háziszabály, akkor alkalmazkodni kell.
15/17 anonim válasza:
Ha ezt ti ovitokban nem lehet akkor nem lehet ,kár ezen mérgelödni nem olyan nagy probléma.
16/17 anonim válasza:
Ne mosd le, a csillámtetkó legalábbis szerintem nem egy filléres dolog. Semmi közük hozzá, viszont attól félnék, hogy lemossák neki.
17/17 anonim válasza:
Én megkérdezném az óvónőt másnap...ha azt kéri szedjétek le, akkor le kell szedni..a szabály szabály..
De ugye ezt nem lehet csak úgy lemosni, nem igazán értem miért ne lehetne amúgy rajta..tök szépek azok..nálunk minden ilyen gyagyaságot elnéznek..egyik nap balettruhába volt egész nap..:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!