Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Magánovodanak mi a felettes...

Magánovodanak mi a felettes szerve?

Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 04:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az önkormányzat, azon belül is a jegyző illetékes.
2016. dec. 28. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

A helyi onkormanyzat

( mint minden mas helyi cegnek, kisboltnak is )

2016. dec. 28. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Aham, szerintem pedig az adott megye kormányhivatalának a szociális és gyámügyi osztályán belül a szociális osztály. Ott voltam gyakorlaton, ide érkeznek be a panaszok és itt engedélyeztetnek minden szoc. szervet.
2016. dec. 28. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel tudod indokolni, hogy mi köze van a szociális vagy gyamugynek az ovodahoz, utolsó? Mert konkrétan semmi köze hozzá. Az óvoda oktatási intézmény, így nem tartozik ide. A bölcsőde esetleg, bár az meg az egészségügyhoz tartozik, de szociális alapon is bekerulhet a gyerek. Az óvoda az önkormányzat, azon belül is a jegyző hatásköre
2016. dec. 28. 12:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó, biztos, hogy a magánóvodáknak is (nemcsak az önkormányzatiaknak)? És nem ahogy az azelőtti kommentelo írta? En ezért vagyok bizonytalan.

2016. dec. 29. 02:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alapító okiratukban szerepelnie kell. Az önkormányzatot fel lehet hívni és érdeklődni. De mondjuk az se mindegy, milyen problémával akarsz hozzájuk fordulni.
2016. dec. 29. 04:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A fenntartó. Lehet egyház is, alapítvány, stb.
2016. dec. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!