Mennyi a havi díja egy magánóvodának?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert fogalmam sincs. 30ezer, vagy 130ezer? :) 7 hónapos még csak a fiam, de már foglalkoztat a kérdés.2015. jún. 21. 12:21
1/7 anonim válasza:
Teljesen változó. Én a legolcsóbbat 60 ezerért láttam. De persze határ a csillagos ég.
2/7 anonim válasza:
Bocsi rosszul írtam 60 ezer ft a gondozási díj+ étkezés volt. A gondozási díj, 36 ezer forint volt + 3x étkezés.
3/7 anonim válasza:
A miénk havi 59 ezer, plusz étkezés, plusz kötelező programok, tehát havi szinten olyan 90 ezer környékén szokott megállni a mutató. Biztos van ennél olcsóbb is, drágább is.
4/7 anonim válasza:
Szia!
A miénk havi 90.000. Ebben benne van a gondozási díj, napi 4X étkezés, havi 4 úszás, havi 4 görkori/jégkori, havi 1 természetjáró külön program. Meg persze az esedékes programok díját is ebből állják, pl Mikulás, karácsony, húsvét, kirándulások, színház stb.
(További fakultatív programok havi 2000 Ft).
Budapest, III. ker.
5/7 anonim válasza:
Nálunk 80-120 ezer/hó/gyerek.
De van egy köztes megoldás. Alapítványi, fizetős de sokkal kedvezőbb. 20-30 ezer/hó/gyerek
Nem annyira "exluziv" mint egy magán óvoda,de sokkal barátságosabb mint egy önkormányzati.
Kevesen vannak a csoportban, lehetnek "különleges" kérések, nem menza kaját kapnak a gyerekek, stb.
Nekünk nagyon bevált. :)
6/7 anonim válasza:
Fiam is alapítványiba fog járni, csak megerősíteni tudom az utolsó válaszolót: olcsóbb és ugyanúgy színvonalasabb, mint egy állami óvoda. Sajnos a körzetünkben egyik ovit sem dicsérték, így emellett tettük le a voksot. Havi 20.000 Ft+étkezés. Kis létszámú csoport, nagyon aranyos gondozók, otthonos környezet, programok, foglalkozások (ezekért külön kell fizetni).
7/7 anonim válasza:
Lányom is alapítványi oviba jár, nagyon szuper hely, 25000 Ft + étkezés, nem bántuk meg egy percig sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!