Kedves anyukák! Ti megengednétek az óvónőknek, hogy játékból kifessék a fiúgyermeketek körmét?
Mert mindenki jön a focizó lányokkal és a az autókkal, de most komolyan nekik ebből lehet bármi hátrányuk? Nem. De egy kisfiú, aki általánosban festi a körmét, már szúrhatja a szemét nem is 1-2, hanem nagyon sok tanárnak. Ami később nem lehet, az oviban reklámozni?
Legyünk egyenlőek, haladjunk a korral, de az én fiamból ne ilyen téren csináljanak úttörőt! Úgy érzem ebbe nekem is van beleszólásom.
A gimibe, ahova én járok a fiúk közül hárman festik a körmüket, és ezért senki sem cseszegeti őket! Persze nem pink-lilára.
Vannak lányok, akiknek ez tetszik.
Hát, őszintén a tanárok véleménye jobban érdekel, mint a lányoké.
Festett köröm nélkül is tud majd csajozni, ha akar.
Egy kis körömlakkból akkora ügyet csináltok, hogy hihetetlen... családok bomlasztása meg legyen több homokos... te jó ég, nincs nektek üldözési mániátok???
2 évesen kifestettem a fiam 2 körmét mert sírt hogy ő is szeretné, természetesen elmondtam hogy ilyet a lányok csinálnak, de rendben, próbáld ki.
Nyáron (3 éves volt a fiam, kislány 1.5) nagycsaládos nyaralás volt, sógornőm lakkozta a körmét és mindkét gyerekem odaállt, hogy az övükét is. Sógornőm megkérdezte hogy szabad-e én meg simán rábólintottam, persze valami nagyon halvány rózsaszín volt, pirosat nem hagytam volna.
Jelentem, a fiam makk egészséges, nem babázik (ha babázna sem aggódnék), autózik, minden érdekli ami tök fiús.
Nem hinném, hogy ettől lesz majd homokos... Viccesek vagytok! :D
Akkor gondolom copfot sem csináltatok még soha a fiatoknak piciként amikor esetleg hosszabb volt a haja, viccből... Mi az ilyeneken jókat mosolygunk itthon, nem is értem hogy miért kell ilyen dolgokat véresen komolyan venni.
Mindennek megvan a maga helye. Miért kell a gyerekeket mégjobban összezavarni? Nem kell ezt a dolgot intézményesíteni.
Nekem nincsenek előítéleteim, de nem akarom a buszon hazafelé a transzfesztiták jogait hirdetni.
Az óvónéni pedig nem tenné zsebre amit a nagypapától kapna, ha véletlen neki kellene a gyerekért mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!