Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kedves anyukák! Ti megengednét...

Kedves anyukák! Ti megengednétek az óvónőknek, hogy játékból kifessék a fiúgyermeketek körmét?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa. A gender szemlélettel magyarázzák. Mindent csináljon, próbáljon ki egy fiú, mint egy lány. És fordítva. Az óvónők szerint így könnyebb lesz választani nagyobb korukban, hogy már ismerik mindkét irányt, tehát választhatnak úgymond a két nem között. Ez még tanítók szájából is hallottam, és ők is megerősítették, hogy főiskolán ezt tanítják. Hova süllyedünk még??
2016. dec. 21. 19:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%

Ez nem normális és hosszú távon a gyerekekre is rossz hatással lesz!

Mindenképp,ha teheted írasd át másik oviba,ez nagyon nem normális!

A fiú legyen fiú,a lány meg lány!

2016. dec. 21. 19:58
 12/32 anonim ***** válasza:
30%
Egy kis körömlakktól mi bajuk lesz nekik? Én kifesteném nekik, amilyenre szeretnék. (és a kisfiúk is szeretik), bárczis vagyok. Pontozhattok!
2016. dec. 21. 20:12
 13/32 anonim ***** válasza:
66%
A legnagyobb baromság a gyerekeket összezavarni, épp amikor a nemi szerepeiket tanulják! Ha egy kislány fiús dolgokkal (autóval, stb.) játszik, attól ő még tudja h kislány. Ha az óvoda nem megerősíti, hanem összezavarja agyerek nemi identitását, abból később bajok lesznek.
2016. dec. 21. 20:36
 14/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem engedném meg. Először tanulják meg, mi a különbség férfi és nő, fiú és lány között. Utána ha úgy érzi, hogy a másik "csapatba" szeretne tartozni, választhat. Egyébként ha lányom lenne, akkor sem örülnék, ha az óvónénik lakkoznák a körmét.
2016. dec. 21. 20:45
 15/32 anonim ***** válasza:
50%
Ez nagyon nem normális dolog ! A gyereked nem Svédországban jár oviban. Ott szokás b*z*t nevelni a fiúból. Még mesekönyv is van ilyen : ideális család 2 lezbi nő + 2 homár + adoptált gyerek. A kisfiú mehet szoknyába és babázhat. A nagyfiú legálisan hokizhat nyílvánosan. Ideáig fajul Magyarország is ? Ezek szerint sajnos igen. Én nem tűrném, hogy b*z*t neveljenek a fiamból. Körömlakkot pedig eleve nem engednék. Kislánynak sem. Egy tisztességes apa bemegy és kikéri magának ezeket.
2016. dec. 21. 21:31
 16/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell meglepődni, ez a cél! A családok bomlasztása, társadalom bomlasztása, lezüllesztése, leterhelése, elbutítása és még sorolhatnám. Ugyan erre szolgál az a sok hazugság meg szenny műsor amit a média okád. Nyomdafestéket nem tűrő hangnemben közölném az óvónővel hogy én fiút szültem és a régi értékeket tartom követendő példának! Ha nem tetszik, megyek az igazgatóhoz, ha az ő pártját fogja keresek másik óvodát! De az sincs kizárva hogy a nagy nyilvánosságot is beavassam a dologba hátha pár ember észbekap hogy valami nagyon nem jól működik!
2016. dec. 22. 06:06
 17/32 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem vagyok régivágású, de ezt nem engedném. Nekem kislányokon sem tetszik, jó hogy nem esti sminkben, magassarkúban meg tangában homokoznak, mert a nagyok is így öltöznek.

Ha bebiszik az oviba a lakkot, akkor az új játék, persze hogy mindenki ki a akrja próbálni, a fiúk is. Ha rászoktatja, akkor pedig majd az általánosból próbálja kirugatni valami régivágású tanár, mert ez a mindent szabad mindenkinek dolog nem mindenhol működik. Ne a gyerekből csináljon már hülyét.

2016. dec. 22. 07:49
 18/32 anonim ***** válasza:
51%

Komolyan azt tanítják, hogy a nemet választani kell? Jópár ezer évig fejlettebbek voltunk egy hímnős gilisztánál. Mi lesz itt?

Ha valami Hiba folytán nem nőnek, férfinak érzi magát valaki, felőlem azt csinál amit akar, de gyereket nem így nevelünk.

2016. dec. 22. 08:03
 19/32 anonim ***** válasza:
32%

ha a kisfiam is szeretné, hagynám, nem zavarna. (kérte már tőlem, mert hogy a lány pajtásoknak van lakkjuk, ő is szeretne)

Ugrált ő már tütüben is az unokatesókkal, csak mert jó móka volt, hogy mindenki szoknyában van, akkor neki is kell egy.

sőt, szokott volt játszani babakocsival is, igaz egy terepjárót tologatott benne.

megesett az is, hogy az unokatesók kifestették, hogy "ő is szép legyen".

nem gondolom, hogy 1-1 ilyen alkalom bmit is befolyásolna.

2016. dec. 22. 08:09
 20/32 anonim ***** válasza:
34%
Alkalomadtán otthon megint más, de ha beviszik az oviba, az már felhívás keringőre. Úgyis ki akarja próbálni mindenki. De nem erre kellene őket "tanìtani". Ennyire nem lehet a mai óvodásokat mással lekötni?
2016. dec. 22. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!