Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen indokkal küldhetnek...

Milyen indokkal küldhetnek haza valakit az óvodásból? Ti mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Hétfőn felhívtak délben az óvodából, hogy azonnal menjek a kisfiamért, mert kötőhártya gyulladása van és vigyem el. Csodálkoztam is, mert reggel semmit nem láttam rajta. Elszaladtam a munkahelyemről, bementem, és még ott sem láttam semmit. Azt mondták, hogyha lehúzzuk, kicsit piros a szeme alatt.

Nem értettem a dolgot. De a legelszomorítóbb, hogy aznap délután volt a karácsonyi ünnepség, amire egy hete lázasan készült a kisfiam, vittük be reggel az üdítőt hozzá, minden. És aznap ünnepelte a születésnapját is. Orvosi igazolás nélkül nem vihettem vissza, az orvosunk meg este rendelt. Aki alátámasztotta a gyanúm, hogy semmi baja a gyereknek. A kisfiam persze egész este sírt és megmagyarázni sem tudtam neki, hogy miért nem vehettünk részt a várva várt ünnepségen, amikor nm beteg.

Ti mit lépnétek? Próbáltam azóta beszélni az óvónőkkel, de nem érem el őket telefonon, ma bementem személyesen és nem jöttek ki, hogy beszéljünk. Nem tudom, mi lehet a háttérben, de egyre jobban zavar a dolog.

Ti hagynátok vagy belemennétek akár egy konfliktusba? Kiscsoport még, eddig semmi probléma nem volt.

2016. dec. 21. 14:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%

Csak a te kedvedért most szúrópróbaszerűen rákerestem, és pl. a 2. kerületben is. Első találat.

Annyira értetlen vagy, hogy hihetetlen. Attól, hogy nálatok nem így van, máshol még lehet, de képes vagy kijelenteni, hogy sehol...igazi gyk-s.

2016. dec. 22. 19:17
 22/28 anonim ***** válasza:
61%
Kőbányán hétfői napokon 17 és 19 óra között rendel a doktornőnk.
2016. dec. 22. 19:31
 23/28 anonim ***** válasza:
58%
Pontozz is le, pedig neked válaszoltam. Szánalmas. :)
2016. dec. 22. 21:46
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó! Nem pontoztalak le, de szíves felvilágosításoda közlöm, hogy egy ember értékelés még csak meg se látszik. Minimum 3 kell ahhoz, hogy látható legyen. Tehát 3 embernek nem tetszik a válaszod.

Amúgy Köszönöm, ma is tanultam valamit: felénk sose volt este orvosi rendelés, csak és kizárólag ügyelet.

2016. dec. 23. 03:51
 25/28 anonim ***** válasza:
15%
Kötelező, hogy legyen este rendelés. Minden doki mádnap van este.
2016. dec. 23. 14:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Kötelező? Ugyan mióta? Rendes háziorvosi rendelesrol van szó, nem ugyeletrol, utolsó.
2016. dec. 23. 15:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem tisztazd ha lesz alkalmad. Amúgy mi az hogy nem jön ki? Nyuszi vagy? :) Ezt majd máskor is benyeled fix.
2016. dec. 23. 21:08
 28/28 anonim ***** válasza:
45%

25.

Nálunk az életben nem volt este rendelés. Egyik nap délelőtt másik nap délután 15,30-ig vagy 16,00-ig, három óra hossza a rendelési idő.

Nem mondom, hogy nincs esti, de egyáltalán nem kötelező.

A kérdéshez szólva, olyan nincs, hogy az óvónő nem áll szóba a szülővel. Lehet, hogy ha egyedül van a csoportban akkor nem jön ki, hiszen nem hagyhatja ott őket egyedül (elméletileg még dadussal sem), de akkor vagy vele vagy a vezetővel időpontot kell egyeztetni és megbeszélni a dolgot. A kötőhártyagyulladás valóban nagyon fertőző, de mivel laikusnak nehezen eldönthető, hogy az-e, vírusos vagy bakteriális, jobb ha ezt orvos dönti el. Viszont nem megoldás, hogy ha nem tudom az-e akkor maradhat a többiekkel, mert ha az akkor elkapják. Ha nincs amúgy is konfliktusotok az ovival, akkor nem hiszem, hogy ki akartak szúrni vele direkt, de valóban szerencsétlenül jött ki az egész. Azért szó nélkül ne hagyd, járj utána. Valószínűleg azt fogják mondani, hogy nem tudhatták biztosan, de az is igaz, hogy a kötőhártya gyulladás nagyon gyorsan jön, hamar bepirosodik, nem marad kicsit pirosas órákon át. Beszéljétek meg, jobb ha tudják, hogy nem nyelsz le mindent szó nélkül, de diplomatikusan, mert egyrészt utólag sokra nem mész a balhéval és a jövőre nézve sem lenne jó.

2016. dec. 23. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!