Csini1202 kérdése:
3 éves kislányom drasztikusan sír az oviban, előtte semmit baj nem volt a bölcsiben, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!3 éves kislányom rettentően sír az oviban. Egy évig járt bölcsibe, ott semmi baj nem volt, sőt nagyon szerette. Mióta óvodát elkezdte azóta folyamatosan minden egyes reggel sir... Már ott tartunk hogy nem eszik, nem iszik, csak 8-16:00ig sír hiába kérdezem nem mond semmi konkrétumot hogy miért nem akar óvodába menni csak annyit, hogy nem akarok menni(eközben óriási konnycseppek potyognak) már aludni sem alszik nyugodtan mikor tudja hogy masbap óvoda, óránként felébred, sír, és csak annyit mond hogy anya légyszíves ne vigyél oviba. Hiába kérdezem az óvónők ők annyival lezárják a témát hogy majd megszokja, nyugodjak meg. Hat de basszus... Bölcsibe direkt ezért adtam hogy szokja meg és könnyebb legyen az ovireszleg!! Mondjuk én a vegyes csoporttal sem vagyok kibékülve :/ légyszi segítsetek, adjatok tanácsot mert nagyon aggódok a kislanyomert! Köszönöm!!!2016. nov. 28. 13:42
21/24 anonim válasza:
Nem tudnál otthon maradni vele még egy évet? Én is ilyen voltam, anyumnak sajnos dolgozni kellett, de a mai napig elszorul a gyomrom ha rágondolok.
22/24 A kérdező kommentje:
Egyedül nevelem a kislanyomat, 2honapos terhes voltam mikor elvaltunk.nincs apuka:( már folyamatban van a pszihologus es 2. Napja nem viszem már az oviba. Kivancsi vagyok hogy mi lesz az ok, mar nagyon várom hogy a pszihologus mit fog megallapitani.
2016. nov. 30. 08:32
23/24 Andi80018 válasza:
Ú, az úgy kemény! :-( Majd írd meg, mit mondott a doki, kíváncsi vagyok nagyon, plusz más is tanulhat belőle! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!