Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor dolgoznak, akik óvodába...

Mikor dolgoznak, akik óvodába / bölcsibe viszik a gyereket?

Figyelt kérdés

A kérdést azért tettem fel , mert az oviban 1/2 4 után, illetve 1/4 8 előtt 1-2 gyerek lézeng csak, a bölcsiben is 1/2 8 előtt és 1/2 4 után már kb senki nincs.

Én 3/4 8 -ra járok dolgozni, a gyereket 7-1/4 8 körül muszáj leadnom. De mindig első. Amikor 4-ig dolgozok, akkor 1/2 5 körül érek oda érte és senki nincs rajta kívül...amikor 4 körül érek oda, akkor is már csak 1 gyerek van...

Ti mikor hozzátok, viszitek a gyereket?

Kezdem azt hinni, hogy csak én dolgozok 8-15 v 16 óráig.

2016. nov. 11. 17:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
300ezer és nem kell fizetni a kajárét????Hogy van ez????
2016. nov. 15. 10:30
 22/26 anonim ***** válasza:

7-3. Férjem 8-f5.

ő viszi, én hozom őket (el is késik sokszor..)

nálunk 4-kor még sokan vannak

2016. nov. 15. 14:08
 23/26 anonim ***** válasza:

300 ezer hogy nem kell???

89900-at szorozd meg 4-el,ahányan vagyunk a háztartásban. Keresünk annyit? Nem. Tessék,így van ingyen.

2016. nov. 15. 14:14
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja és mielőtt szóvá teszel bármit,mikor a bölcsibe járt még a nagy,akkor nem volt ez a jogszabály,havi 12-13ezerbe került a bölcsi nekem is. De ha kéne,kifizetnénk,de ha megtehetjük,hogy nem,akkor miért nyilatkoznánk azt,hogy van majdnen 400ezer bevételünk,ha messze nincs annyi...
2016. nov. 15. 14:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Neked üldözési mániád van. Feküdj le pihenni.
2016. nov. 15. 14:46
 26/26 anonim ***** válasza:

A kajáért csak annak nem kell fizetni ahol a BEVALLOTT jövedelem kevesebb az egy főre jutó kb 90 ezernél. Nálunk szerintem a csoport több mint fele nem fizet. De vannak köztük olyanok is akik azért nem fizetnek mert feketén dolgoznak,ha bejelentett lenne akkor kellene fizetniük.

Pl. a kislányom barátnőjének apja vállalkozó (víz gázszerelő), az anyuka sem dolgozik, mert a férjének segít így otthon van, tehát papíron a jövedelmük nagyon kevés, ehhez képest két szuper kocsijuk van, az egyik ráadásul 7 személyes...

2016. nov. 17. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!