Mikor dolgoznak, akik óvodába / bölcsibe viszik a gyereket?
A kérdést azért tettem fel , mert az oviban 1/2 4 után, illetve 1/4 8 előtt 1-2 gyerek lézeng csak, a bölcsiben is 1/2 8 előtt és 1/2 4 után már kb senki nincs.
Én 3/4 8 -ra járok dolgozni, a gyereket 7-1/4 8 körül muszáj leadnom. De mindig első. Amikor 4-ig dolgozok, akkor 1/2 5 körül érek oda érte és senki nincs rajta kívül...amikor 4 körül érek oda, akkor is már csak 1 gyerek van...
Ti mikor hozzátok, viszitek a gyereket?
Kezdem azt hinni, hogy csak én dolgozok 8-15 v 16 óráig.
7-3. Férjem 8-f5.
ő viszi, én hozom őket (el is késik sokszor..)
nálunk 4-kor még sokan vannak
300 ezer hogy nem kell???
89900-at szorozd meg 4-el,ahányan vagyunk a háztartásban. Keresünk annyit? Nem. Tessék,így van ingyen.
A kajáért csak annak nem kell fizetni ahol a BEVALLOTT jövedelem kevesebb az egy főre jutó kb 90 ezernél. Nálunk szerintem a csoport több mint fele nem fizet. De vannak köztük olyanok is akik azért nem fizetnek mert feketén dolgoznak,ha bejelentett lenne akkor kellene fizetniük.
Pl. a kislányom barátnőjének apja vállalkozó (víz gázszerelő), az anyuka sem dolgozik, mert a férjének segít így otthon van, tehát papíron a jövedelmük nagyon kevés, ehhez képest két szuper kocsijuk van, az egyik ráadásul 7 személyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!