Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor dolgoznak, akik óvodába...

Mikor dolgoznak, akik óvodába / bölcsibe viszik a gyereket?

Figyelt kérdés

A kérdést azért tettem fel , mert az oviban 1/2 4 után, illetve 1/4 8 előtt 1-2 gyerek lézeng csak, a bölcsiben is 1/2 8 előtt és 1/2 4 után már kb senki nincs.

Én 3/4 8 -ra járok dolgozni, a gyereket 7-1/4 8 körül muszáj leadnom. De mindig első. Amikor 4-ig dolgozok, akkor 1/2 5 körül érek oda érte és senki nincs rajta kívül...amikor 4 körül érek oda, akkor is már csak 1 gyerek van...

Ti mikor hozzátok, viszitek a gyereket?

Kezdem azt hinni, hogy csak én dolgozok 8-15 v 16 óráig.

2016. nov. 11. 17:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

én óvodában dolgozom,fél nyolcra bent van a fél csoport (igaz,hogy nagyok,igy kértük is,hogy nyolcra érjenek be)-és ötkör még legalább hat-hét gyereket viszek ügyeletbe.

megkérdezheztem,hogy honnan irtál?

2016. nov. 11. 19:06
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Reggel 6-ra viszem őket. De így én elkések minden nap. Délután 5-re érnék vissza, de az ovi nem engedte, azt mondta aki ilyen korán megy, nem maradhat csak 4-ig. Egyedül maradtam velük, én képtelen vagyok segélyből eltartani őket. Munkát persze keresek másikat, de azért mint családfenntartó, nem igen ugrálhatok. Ez biztos állás, de ilyen buktatói vannak. Viszont este csak közös, nem foglalkozok semmi mással és a hétvége is a mienk. A 4-5ig időszakra meg fizetnem kell valakit, aki minden nap elhozza őket. Én vagyok az óvoda sz.ranyája ezt azért tudni kell. Mindig is azok voltak tenyéren hordozva akik nem dolgoznak, nem fizetnek ebédet, de legalább a gyerek ebéd után már nincs az oviban :(
2016. nov. 11. 20:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk azok az anyukák, akikről én tudok, mindannyian 6 órában mentek vissza dolgozni.
2016. nov. 11. 20:51
 14/26 anonim ***** válasza:
Bölcsiben, oviban már reggel 6-kor a kapuban toporogtunk....persze első volt mindig, és d.u. 4 előtt kicsivel tudtunk érte menni. Suliba 6:45-re viszem, szintén első, Férjem megy érte d.u. 4-re. Nekem sincs halvány lila gőzöm sem, hogy ezt más hogy oldja/oldotta meg. Persze apa, anya felváltva, de mi mindketten korán járunk dolgozni, a munkahely nem gyerek/családbarát, így részmunkaidőról szó sem lehet. Ez van, ezt kell szeretni, és a lányom is megszokta, volt rá 3 éve.
2016. nov. 11. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkoztam. Az előző oviban férjem vitte 8-ra, 4 körül mentem a gyerekért, otthon voltam a kistestvérrel. Előfordult egy-egy alkalommal, hogy fél 5-re értem oda, akkor már csak 2-3 gyerek volt az egész oviban.

Most már két ovis, egy iskolás van. A nagyot apa viszi az iskolába, a kicsiket viszem az oviba, fél8-8 között érünk be. Fél 8-kor a kiscsoportban 3-4, a nagycsoportban 5-6 gyerek van. A nagyot 4-től lehet elhozni az iskolából, néha érte megyek előbb, és fél 5-re a kicsikért, volt, hogy ők voltak az utolsók. Az ovi 5-kor zár, háromnegyed 5-kor már általában nincs gyerek. Szerencsére találtam 6 órás munkát, különben bébiszittert kellene fizetnem, mert nem biztos, hogy odaérnék.

2016. nov. 12. 07:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha én viszem akkor 6:15 kor már ott van az oviba mert 7 kor már munkahelyemen kell lenem férjem hoza haza 4-fél5 között ha férjem visszi reggel is akkor 7 re visszi és ő is hoza haza férjem munkája rugalmas ,igy tudjuk megoldani.
2016. nov. 12. 07:58
 17/26 anonim válasza:

Nálunk is így van sajnos.. A férjem kötetlen munkaidőben dolgozik, általában tudja is vinni, olyankor 8-fél 9 körül ér be, ha én viszem (8-16:30-ig dolgozom), akkor negyed 8-ra bent van. Délután én megyek értem, mert bár a férjem kötetlen munkaidős, sokszor inkább délután / este van munkája. 17:00 - 17:10 körül érek oda érte, és sajnos általában ő az utolsó az egész oviban vagy max. 1-2 gyerek van még..

Ráadásul nem is szeret járni, ezért még jobban sajnálom szegényt..

Én sem értem ezt a dolgot, nekünk sajnos nincs segítségünk, a nagyszülők messze laknak. nemsokára otthon leszek a kicsivel, akkor tudom majd korábban elhozni.

2016. nov. 14. 14:01
 18/26 anonim ***** válasza:

Azért ez a munkanélküliek mind,és nem fizetnek a kajáért elég b.nko megnyilvánulás.

Mi se fizetünk érte,albérletben élünk,én cseden,párom dolgozik, 300ezerből élünk négyen. Tehát nem vagyunk munkanélküliek,még csak csórók sem,olyn átlagosak,de törvényileg nem kell fizetnünk.

Asszem 6-os voltam.

Aki irta,hogy itt a 8csoportban se fél9-kor,se 4-kor nincs már kb gyerek és senkiért sosenem láttam még nagyszülőt járni.

2016. nov. 14. 14:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek! Én a kicsivel vagyok otthon így a 3 évesem 8-12:30-ig van oviban. Kb 3 anyuka van rajtam kívül aki délben viszi haza a gyereket, ebből 2 szintén kicsivel van otthon. Az egész óvodánkban kb 10 gyereknek fizetik az étkezést (6 csoport van összesen) mert a legtöbbünknek nincs annyi bevétele h fejenként 90 valahányezer jusson. Így nem kell fizetnünk.
2016. nov. 14. 16:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Én egyedülálló vagyok. Reggel n8-f8 között viszem és fél5-hn 5 körül megyek érte. Reggel a csoportjában az első 3-ban benne van, és délután is az utolsók között, bár akkor még többen vannak.
2016. nov. 14. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!