Mikor dolgoznak, akik óvodába / bölcsibe viszik a gyereket?
A kérdést azért tettem fel , mert az oviban 1/2 4 után, illetve 1/4 8 előtt 1-2 gyerek lézeng csak, a bölcsiben is 1/2 8 előtt és 1/2 4 után már kb senki nincs.
Én 3/4 8 -ra járok dolgozni, a gyereket 7-1/4 8 körül muszáj leadnom. De mindig első. Amikor 4-ig dolgozok, akkor 1/2 5 körül érek oda érte és senki nincs rajta kívül...amikor 4 körül érek oda, akkor is már csak 1 gyerek van...
Ti mikor hozzátok, viszitek a gyereket?
Kezdem azt hinni, hogy csak én dolgozok 8-15 v 16 óráig.
én óvodában dolgozom,fél nyolcra bent van a fél csoport (igaz,hogy nagyok,igy kértük is,hogy nyolcra érjenek be)-és ötkör még legalább hat-hét gyereket viszek ügyeletbe.
megkérdezheztem,hogy honnan irtál?
Ezen már én is gondolkoztam. Az előző oviban férjem vitte 8-ra, 4 körül mentem a gyerekért, otthon voltam a kistestvérrel. Előfordult egy-egy alkalommal, hogy fél 5-re értem oda, akkor már csak 2-3 gyerek volt az egész oviban.
Most már két ovis, egy iskolás van. A nagyot apa viszi az iskolába, a kicsiket viszem az oviba, fél8-8 között érünk be. Fél 8-kor a kiscsoportban 3-4, a nagycsoportban 5-6 gyerek van. A nagyot 4-től lehet elhozni az iskolából, néha érte megyek előbb, és fél 5-re a kicsikért, volt, hogy ők voltak az utolsók. Az ovi 5-kor zár, háromnegyed 5-kor már általában nincs gyerek. Szerencsére találtam 6 órás munkát, különben bébiszittert kellene fizetnem, mert nem biztos, hogy odaérnék.
Nálunk is így van sajnos.. A férjem kötetlen munkaidőben dolgozik, általában tudja is vinni, olyankor 8-fél 9 körül ér be, ha én viszem (8-16:30-ig dolgozom), akkor negyed 8-ra bent van. Délután én megyek értem, mert bár a férjem kötetlen munkaidős, sokszor inkább délután / este van munkája. 17:00 - 17:10 körül érek oda érte, és sajnos általában ő az utolsó az egész oviban vagy max. 1-2 gyerek van még..
Ráadásul nem is szeret járni, ezért még jobban sajnálom szegényt..
Én sem értem ezt a dolgot, nekünk sajnos nincs segítségünk, a nagyszülők messze laknak. nemsokára otthon leszek a kicsivel, akkor tudom majd korábban elhozni.
Azért ez a munkanélküliek mind,és nem fizetnek a kajáért elég b.nko megnyilvánulás.
Mi se fizetünk érte,albérletben élünk,én cseden,párom dolgozik, 300ezerből élünk négyen. Tehát nem vagyunk munkanélküliek,még csak csórók sem,olyn átlagosak,de törvényileg nem kell fizetnünk.
Asszem 6-os voltam.
Aki irta,hogy itt a 8csoportban se fél9-kor,se 4-kor nincs már kb gyerek és senkiért sosenem láttam még nagyszülőt járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!