Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviban a gyerek kinti ruháját...

Oviban a gyerek kinti ruháját minden nap haza viszed és másnap tisztát viszel be?

Figyelt kérdés
Benn legginsben van, kinn melegìtö nadràgban. Minden nap homokozik, koszos is lesz....
2016. szept. 26. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Nincs kinti vagy benti ruhája,amibe ment reggel aba van kint is ,bent is .
2016. szept. 27. 04:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenét összeszedem délután ami koszos és reggel tisztát hozok.
2016. szept. 27. 06:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én egy nadràgban viszem az oviba, ott egy legginsben van a csoportszobában és egy melegítő naci ha udvarra viszik őket. Azt hiszem leredukálom és a melegítőt adom rá amikor viszem oviba. Egy sarok az ovi, onnan koszos naciban is haza hozhatom ès akkor nem kell annyit öltöztetni. Felmerült bennem hogy a kintit csak két naponta hozzam haza , mert csak délelőtt van oviban és egy-két órámál többet nrm használja. Bár így is koszos.Átgondoltam és minden nap haza jouom ahogy eddig is. Sőt, nem lesz külön hazajåeósa.
2016. szept. 27. 07:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs külön kinti. Én úgy öltöztetem, hogy réteges legyen és kényelmes. Van váltóruhája, amit bent hagyok mindig, egyszer volt olyan h leette magát akkor átöltöztettem a váltóba, majd hazahoztam az összes ruhát. Másnap megint tettem tiszta váltót. Általában nincs rá szükség és péntekenként viszem csak haza a zsákjából. Nem koszos, de jobb kiszellőztetni vagy öblíteni.
2016. szept. 27. 08:42
 15/20 anonim ***** válasza:
A kinti nadrág nálunk is ugyanaz, mint amiben viszem ill. hazajön, odafelé még nem lesz piszkos, hazafelé meg még bőven összejátszóterezzük.
2016. szept. 27. 08:56
 16/20 anonim ***** válasza:
3 ovisom van,nincs kinti ruha külön.Farmerbe mennek(ha esetleg ovi után mennénk vhova),ott melegitōnadrág plusz az a póló,pulcsi amiben mentünk.Kintre sem öltöznek át,de van nyilván bent még egy nadrag,póló,pulcsi összeállitás,ha vmi baleset történne,pl.magukra öntik a levest vagy a kicsik(3 éves ikrek)bepisilnek.Általában két naponta viszem haza a nadrágot.Ugyanabban a pólóban,pulcsiban jönnek haza,a pulcsijuk általában nem koszos,mert meleg van az oviban és elég egy póló vagy hosszúujjú.Mi 10 perc sétára lakunk,simán hazahozom a fiúkat koszos melegitōben,ha vki emiatt pofákat vág hát pont nem érdekel.Gyerek nem?Attól igazi gyerek,ha koszos a ruhája?De mondom,ha tudom,hogy még megyünk vhova akkor farmerbe jönnek.
2016. szept. 27. 08:58
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

A benti ruháját naponta cserélem függetlenül attól, hogy maszatos lett-e vagy sem. Ez cicanaci+póló kombó.

A kintit csak 2-3 naponta váltom le újra, kivétel ez alól az, ha látom, hogy sáros vagy piszkos lett.

Oviba menni/oviból hazajönni farmerben szokott, ez csak a zsákjában pihen, napközben nem veszi fel.

2016. szept. 27. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:
mi tök egyszerűen oldjuk meg, bent egy kisnadrágban van, azt 2-3 naponta cserélem. amiben megy reggel, abban megy ki az udvarra és jön haza, hazajövetel után dobja a szennyesbe és lezuhanyozik.
2016. szept. 27. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. szept. 27. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
A bentit minden nap cseréltem, a kintit nem. Kint ha már hidegebb volt, kantáros farmert adtam rá, az ha koszös volt váltottam, de abba mentünk az oviba, nem volt odavivős nadrágja, benti nadrágja. Volt bent egy melegítője, ha a farmerhez túl meleg volt, akkor a melegítő alsót vette fel, de azt sem cseréltem minden nap. Nincs ennyi ruhája, pedig elég nagy ruhatára van.
2016. okt. 4. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!