Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis/bölcsis korú gyermeketekr...

Ovis/bölcsis korú gyermeketekre adtok reggelente sapkát?

Figyelt kérdés

Van egy ovis kiscsoportos és egy kezdő bölcsis gyermekem. Reggelente elég korán indulunk. Múlt héten még volt olyan reggel, hogy rövidujjúban és rövid gatyóban/szoknyában indultak, ma viszont meglepődtem, nagyon csípős volt az idő. Felöltöztettem Őket rendesen /bár nap közben elbizonytalanodtam, hogy vajon nem fáznak-e a Kincseim az ovi, bölcsi udvarán/, viszont sapkát nem adtam Rájuk.

Ti adtok? Hogyan öltöztetitek az ilyen korú, közösségbe járó gyermekeiteket?

Köszi a segítséget!

2016. szept. 21. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon vékony pamut sapit adtam rá, pólót, arra egy felsőt és vékony vászon kabátott.
2016. szept. 21. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem. 4 éves a fiam, reggel autóval viszem, nappal pedig még bőven jó idő van, nem kell sapka.
2016. szept. 21. 19:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat. Reggel mi is autóval megyünk, de olyan hűvösnek éreztem ma még a kocsiban, hogy elbizonytalanodtam.

Még egyszer köszi.

2016. szept. 21. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
4%
Tegnap még nem kellet sapka ,de 2 nadrág már igen
2016. szept. 22. 04:40
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Akik reggelente vékony őszi sapkát adnak, mind le lettek pontozva. Miért is? Nem mindenki autóval jár reggelente, van aki egy darabon busszal, aztán gyalog és igen, reggel korán hideg van! Egy pont egy olyan kérdés aminél nincs értelme pontozgatni, de remélem kielégültek a trollok!
2016. szept. 22. 05:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Sosem foglalkoztam a pontozgatással! Most sem pontoztam le senkit. Mindenkinek köszönöm a segítőkész hozzászólását, a lepontozósdit pedig - ha javasolhatom - fejezzük be!
2016. szept. 22. 11:29
 17/17 Baranka ***** válasza:
Adok rájuk legalább egy baseball sapit. Hiába 2 utcányira, gyerek tempóval is 10 percre lakunk ovitól. Hűvösek már a reggelek. Kabátban farmer kabátot adok rájuk. Nagy és középső csoportosok. Ők is mondják néha, hogy fáznak.
2016. szept. 25. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!