Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Apával óvodai első napok?

Apával óvodai első napok?

Figyelt kérdés
Lányom holnap kezdi az ovit. Férjem mondta hogy ő beviszi. Kisfiúnk 8 hónapos, szerencsére már van egy kialakult napirendje, így ő általában fél 8- 8körül reggelizik, fél 9-9 körül alszik kb jó fél órát. Őt az oviba nem akarom bevinni. Persze lehetne fordítva is,én oviban, férjem itthon..de így beszéltük meg, férjem ragaszkodik hozzá. A kislányunk mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik, nem apásabb vagy anyásabb. Anyám meg már hisztizik hogy hát vigyem be a kicsit is. Nem tudom hogy csináljam. Kisfiamat általában én altatom, nálam hamarabb megnyugszik, délelőtt amúgy is nyűgösebb.
2016. aug. 31. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

"nem passzoltam volna el,"

Ezt a logikát én sem értem.

Az apának kevésbé van "joga" részese lenni a gyereke életének? Csak akkor csinálhatnak valamit közösen, ha anya lepasszolja???

Én ezért nem vettem ki szabit. A férjem eleve szabad ma is, meg holnap is, hétvégén dolgozik. Akkor én most "lepasszoltam"? Mert az apja az apja szoktatja be oviba?

Apa nem lehet egyenrangú szülő anyával???

2016. szept. 1. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Apukája miért ne lehetne részese? Itt van egy élmény, amit vagy anyuka vagy apuka el át. Úgy döntöttek közösen, hogy ezt a lehetőséget megkapja az apuka. Mi olyan eszeveszettül érthetetlen ezen? Miért ekkora gond neked, hogy más úgy gondolja, hogy ezekhez az élményekhez ugyanakkora joga vannak apukának? És Akkor mi van, ha valóban ezt most apuka jobban akarja mint anyuka? Akkor anyuka már nem is szereti annyira a gyereket mint ami szerinted kívánatos? Vagy mi?
2016. szept. 1. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Nekem teljesen mindegy :) Mindenki úgy csinálja, ahogy neki "kívánatos" :D
2016. szept. 1. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!