Apával óvodai első napok?
Nem értem, mi a problémád!!!
TI KETTEN a férjeddel megegyeztetek, akkor anyádnak semmi beleszólása. Elég baj, hogy egyáltalán eszedbe jut inkább anyádra hallgatni, mint betartani, amit eldöntöttetek.
Tudom hogy igazad van de mikor már napok óta azt hallgatom hogy így meg úgy..
Nem érti meg hogy nem akarom a kicsit bevinni,nem tartom túl jó ötletnek hogy mondjuk én bent a nagylánnyal, férjem kint kolbászoljon az esetleg nyűgös babával. Persze nem törvényszerű hogy majd épp nyűgös lesz de ki tudja.
Az tényleg hülyeség, hogy mind a ketten ott legyetek a kisebbel együtt. De azt nem értem, hogy miért nem akarod te beszoktatni, hogyha egyszer megvan rá a lehetőséged. Ha férjed miért nem marad a kisebbel otthon? Úgy sem sokáig tartanak ezek az első napok.
Engem anyádon kívül érdekel ez. Én értem, hogy egyformán apás-anyás, de ha megteheted miért nem mész te vele? A férjeddel is biztos vagyok benne, hogy jól ellenne a kisebb. Ez miért nem opció? Mármint, hogy a kisebb úgy marad a férjeddel, hogy ők nem mennek veled, szimplán otthon vannak. Mivel tényleg nem sok időről van szó a kicsi meg már nem olyan pici. Tényleg csak kíváncsiság.
kisfiam kis barátnőjét ia apuka szoktatta be, mert anyuka otthon volt a kisebbel.
meg kell mondja, apuka valahogy jobban is beépült a csoportba. míg anyukák csak figyeltek meg rettegtek, hogy jajj, mi lesz a gyerekkel, addig apuka a szőnyeg közepén volt a legyőzendő ork, akire egyszerre 8 kisgyerek mászott, hogy ledöntse.
menni fog apának is, no para ;)
Fiamat is az apja szoktatja be.
Bölcsibe felváltva vittük.
Most a nyári szüneten én voltam szabin, így a beszoktatás apáé.
Egyformán vagyunk szülők, tegnap pl én dolgoztam, férjem volt a fiunkkal. Szeretnek kettesben lenni.
Így nekem eszembe sem jut, hogy ezzel bármi gond lenne.
Apa is szülő. Miért ne vihetné????
Hisztizz te is anyádnak, hogy hogy lehet ilyen őskövület, és miért rágja a füled hülyeségekkel? Hagyjon téged békén.
Nem értem, hogy mi rosszat mondtam, ami 0%ra pontozott :) De erre nincs is értelmes válasz, mivel ez csak egy egyszerű kérdés volt, bravo ANYUKÁK :D
Azért nem értem továbbra sem, mivel ahogy itt írták, van ahol nincsen más megoldás, így alakult. Ez teljesen érthető, ilyenkor jöhet az a szöveg, hogy "Van apja is, ő is éppen annyira..."
DE HA A KÉRDEZŐ MEHETNE, MIÉRT NEM MERÜL FEL BENNE, HOGY MENJEN? Engem ez érdekel. Nem az, hogy apuka is képes rá fizikálisan, mentális, érzelmileg, stb...
Vagy nem értették a kérdésemet, vagy többet láttok a kérdés mögé... Sajnálom!
"DE HA A KÉRDEZŐ MEHETNE, MIÉRT NEM MERÜL FEL BENNE, HOGY MENJEN?"
mert apuka is mehet, ő is ráér, és ő is minden bizonnyal szívesen megy, és ő pont ugyanannyira része a gyerek életének. ráadásul ugye meg is beszélték, hogy apáé a beszoktatás, apa szeretné csinálni. csak hát a mama... :o
én azt nem értem, hogy miért gondolod azt, hogy ez az anya feladata? mert az írásodból az tűnik ki. ha anya ráér, mehetne, meg tudja oldani, hogy menjen, milyen már az, hogy nem ő megy? milyenanyamárazilyen?
Éppen ez az, hogy én ezt nem feladatnak tekintem. Ez a gyerek életében egy nagy dolog, és nem igazán értem, hogy egyes anyáknak AKINEK MEGVAN A LEHETŐSÉGÜK, miért nem akarnak a részesei lenni, miért nem akarják együtt megélni a gyerekükkel. Nekem ez furcsa, mert annak ellenére, hogy nem hiszek abban, hogy minden egy anya/nő feladata, én ezt a "beszoktatós" élményt nem passzoltam volna el, mindenféleképpen szerettem volna vele/velük lenni :)
(Egyébként nem értem, mert ezen az oldalon mindig azt lehet olvasni, hogy amikor megszületik a kicsi, közös programok kellenek a naggyal. Akkor ez most, hogy is van? Pont ezt nem csinálja az anyjával?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!